EA EN MAXIS LANCEREN DEZE MAAND TWEE LANGVERWACHTE DE SIMS™ 4 GAMES

Creëer perfecte huisdieren met De Sims 4 Honden en Katten, het langverwachte uitbreidingspakket voor PC en Mac® 

Bekijk de officiële lanceringstrailer van De Sims 4 Honden en Katten

De Sims 4 komt op 17 november naar de Xbox One en PlayStation® 4 met een collectie van Expansion Packs, Game Packs en Accessoirespakketten die bij de fans erg populair zijn.

SCHIPHOL – 13 november 2017 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) kondigde vandaag aan dat het De Sims™ 4 Honden en Katten Expansion Pack* nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PC en Mac en dat De Sims 4 op 17 november naar de Xbox One en PlayStation® 4 consoles komt. 

“Ons team heeft erg hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Sims 4 Honden en Katten en De Sims 4 voor de console, en we zijn trots dat we dankzij onze geweldige community zulke uitgebreide en gewaardeerde belevingen op meerdere platforms kunnen aanbieden,” zegt Maxis General Manager, Joe Nickolls. “Het bieden van tal van opstappunten voor fans in de wereld van De Sims is van enorm belang voor ons en we zijn optimistisch over de kansen die het ons biedt om te groeien.”

Met De Sims 4 Honden en Katten kunnen spelers het perfecte huisdier met unieke kenmerken en karakters creëren, terwijl ze tal van nieuwe activiteiten ontdekken aan de charmante kust van Brindleton Bay.

“We weten hoe dol de community is op hun echte honden en katten en dat ze hun geliefde viervoeters graag mee willen nemen naar de wereld van hun Sims,” zegt Lyndsay Pearson, Executive Producer bij De Sims. “Honden en katten hebben altijd een grote rol gespeeld in onze games en we vinden het dan ook fantastisch dat we deze snoezige vriendjes eindelijk naar De Sims 4 kunnen halen”.

Met het nieuwe Creëer-een-huisdier tool kun je de meest expressieve en aparte huisdieren ooit maken, waarbij je kiest uit tal van honden- en kattenrassen (of een mix) om elk dier een unieke look te geven. Spelers kunnen ook de vacht van hun honden en katten aanpassen met tal van patronen, of rechtstreeks verf aanbrengen en het uiterlijk aanpassen met strippen, strepen en details die elk dier echt onderscheidt van de rest.

Voor de allereerste keer in De Sims kun je honden en katten aankleden met grappige outfits en accessoires terwijl je geniet van de grappen en grollen die ze uithalen in het dagelijkse leven van hun baasjes. Bouw een band op met je nieuwe pluizige vriendje als je Sims met hun huisdieren spelen en ze verzorgen en trainen. Kijk hoe ze hun eigen aparte, en soms bizarre, gedragingen vertonen. Daarnaast kunnen fans dieren beschermen en behandelen door hun dierenartsdroom na te jagen en hun eigen dierenkliniek openen om de meest veelbelovende dierenarts van de stad te worden.

Maar dat is nog niet alles! Op 17 november wordt De Sims 4 wereldwijd op de Xbox One en PlayStation® 4 consoles uitgebracht, zodat gamers op deze platformen deze legendarische game ook kunnen ervaren. Bij de lancering is een voorlopige selectie van populaire downloadbare packs beschikbaar voor individuele verkoop bestaande uit het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, De Sims 4 Vampieren Game Pack, De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket.

De Sims 4, ontwikkeld door Maxis en in samenwerking met het getalenteerde team van Blind Squirrel Games, biedt consolespelers dezelfde emotionele connectie en de unieke gameplay als de pc-basisgame, samen met een aantal aanvullende content-updates zoals zwembaden, nieuwe carrières en het peuterlevensstadium. Speler kunnen hun Sims gewoon vanaf de bank maken en besturen als ze kapsels uitkiezen, levensdoelen onderzoeken en mooie momenten uit het leven van een Sim vormgeven.

De Sims 4 is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is vanaf 17 november verkrijgbaar voor €49,99 op Xbox One en PlayStation® 4. Het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, het De Sims 4 Vampieren Game Pack en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket zijn samen te koop als digitale bundel voor €49,99.

De  Sims 4 Honden en Katten is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is nu verkrijgbaar voor €39,99 op PC en Mac via Origin™. Daarnaast kunnen nieuwe spelers een speciaal geprijsde De Sims 4 Plus Honden en Katten Bundel kopen bestaande uit De Sims 4 en De Sims 4 Honden en Katten voor €49,99 op PC en Mac via Origin.

Ga voor meer informatie over De Sims 4 naar www.desims4.nl en www.desims4.be.