EA en Hazelight kondigen aan dat It Takes Two op 26 maart 2021 verschijnt voor consoles en PC

Hazelight’s nieuwste EA Originals-game is een meeslepend, hilarisch co-opavontuur met grensverleggende gameplay. Koop de game en nodig een vriend uit om gratis mee te spelen met Friend’s Pass. Bekijk hier de nieuwe trailer.

REDWOOD CITY, Calif. – 11 december 2020 – Vandaag onthulden Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Hazelight Studios officieel dat It Takes Two, een grensverleggend platformavontuur dat puur gemaakt is als co-op-ervaring, op 26 maart 2021 uitkomt voor consoles en PC. It Takes Two, ontwikkeld door de marktleider op het gebied van co-op-games, is de volgende titel van Hazelight, de met een BAFTA bekroonde studio achter Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. De game bevat unieke, gevarieerde gameplay en een emotioneel verhaal, verweven tot een fantastische reis, en volgt het kibbelende koppel Cody en May terwijl ze leren hun onenigheden te overwinnen en als één geheel samen te werken. It Takes Two voert spelers mee op een wilde en wonderlijke reis, waarbij maar één ding zeker is: samen zijn we sterker.

“Bij Hazelight proberen we altijd de grenzen van wat verwacht wordt in games te verleggen, en It Takes Two zal je absoluut verbazen!”, zei Josef Fares, oprichter en Game Director van Hazelight Studios. “We hebben alles wat we geleerd hebben van de vorige games gebruikt en nog een tandje bij geschakeld, waardoor de verhaallijn en de spelmechanismen intrinsiek met elkaar verbonden zijn, voor een grensverleggende ervaring. Spelers beleven op hun reis fantastische uitdagingen in een prachtige wereld zoals ze nog nooit hebben gezien. Het gaat volledig anders zijn dan alles wat mensen verwachten van een co-op-game.”

“We zijn ongelofelijk enthousiast over onze tweede samenwerking met Hazelight voor een EA Originals-release”, zegt Steve Pointon, SVP 3rd Party Content & Development van Electronic Arts. “Hazelight heeft een zeer unieke manier van verhalen vertellen, die gameplay en verhaal verenigt, wat leidt tot een diepe, meeslepende en spannende ervaring. We kunnen niet wachten tot iedereen zelf de innovatie, het talent en het vakmanschap ontdekt waarmee deze game is ontwikkeld.”

Beleef een gloednieuwe, knotsgekke reis in It Takes Two, een spannend platformavontuur dat uitsluitend voor co-op is gebouwd. Kruip in de huid van Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk, die samen gevangen zitten in een fantastische, onvoorspelbare wereld en met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden. In It Takes Two werken spelers samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages, tal van onverwachte obstakels en hilarische momenten, en zul je je een weg moeten banen door een unieke, metaforische gameplay-ervaring.

Om de game in co-op te spelen, kun je Friend’s Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen. Jullie komen steeds veranderende uitdagingen tegen die alleen samen voltooid kunnen worden. Er is steeds weer een nieuwe belachelijke uitdaging om te overwinnen, van losgeslagen stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes, van gangstereekhoorns tot magische sneeuwbollen: je verveelt je geen moment. Of je nu de lokale of online co-op speelt, je kunt op allerlei manieren samenwerken om een niet te stoppen duo te worden.

It Takes Two is nu beschikbaar voor pre-order en ligt op 26 maart 2021 in (digitale) winkels. De game wordt gelanceerd voor PlayStation®4, Xbox One en PC via Origin™ en Steam, voor € 39,99. Alle spelers die It Takes Two kopen voor PlayStation®4 of Xbox One kunnen op dezelfde datum gratis upgraden naar de next-gen versie.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van It Takes Two, kijk je op https://www.ea.com/nl-nl/games/it-takes-two