ASUS Republic of Gamers en Team WALL hosten grootschalig gametoernooi met mooie prijzen

Doe vanaf dit weekend mee aan grootschalig gametoernooi waar Warzone Private Match Duo’s wordt gespeeld en versla onder andere het gaming team van Afrojack en vThorben. Maak kans op een krachtige ROG Strix SCAR 15 gaming laptop ter waarde van €2.199.-

Donderdag 10 december 2020 – ASUS Republic of Gamers en The Smash Universe hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van een grootschalig gametoernooi, waar Call of Duty: Warzone zal worden gespeeld. Hier doen niet alleen bekende namen als Team WALL (het gaming team van Afrojack), DJ Sven Fields en vThorben aan mee, maar ook kan iedere speler die het in zich denkt te hebben om als winnaar uit de bus te komen zich aanmelden. De hoofdprijs? Een ROG Strix SCAR 15 gaming laptop ter waarde van €2.199.-.

De komende twee weekenden hebben maar liefst 75 teams van twee personen de mogelijkheid om mee te doen aan het toernooi: er vinden sessies plaats op zaterdag 12 december en zaterdag 19 december. Trommel je beste teamgenoot op en kwalificeer je tijdens een van deze kwalificatieweekenden voor de grote finale op zondag 27 december. Naast andere spelers die zich hebben aangemeld kun je tegenstand verwachten van onder andere de volgende bekende namen:

Kijk live mee
Heb je geen mogelijkheid om mee te doen, maar wil je toch niets van de actie missen? Afrojack’s Team WALL zal de host zijn van de stream en de private matches worden uitgezonden via www.twitch.tv/teamwall.

Voor meer informatie over de voorwaarden, de toernooiopzet en de inschrijving voor het ROG Warzone-toernooi ga je naar: https://thesmashuniverse.com/rogwarzone/