Deze maand wordt The Vault van Origin Access uitgebreid met nieuwe titels voor PC-spelers

Origin Access-leden kunnen het gevecht aangaan in het Star Wars-universum en nog veel meer

  • Unravel Two: Trek vriendschapsbanden aan in een co-op puzzelplatformer met niet één, maar twee Yarny’s.
  • STAR WARS™ Empire at War – Gold Pack: Herstel of verstoor juist de balans in het universum, van Kashyyyk tot Dagobah, in real-time strategie.
  • Dead in Vinland: Bouw een nieuw thuis en overleef de gevaren van een mysterieus eiland in deze turn-based simulatie.
  • Deponia Doomsday: Volg Rufus in een vreemd avontuur vol profetische dromen, tijdreizigers… en meer.
  • Judgment: Apocalypse Survival Simulation: Bouw en bestuur een kolonie om te overleven in de aanloop naar de Dag des Oordeels.
  • The Flame in the Flood: Zoek, bouw en overleef tijdens een reis door de afgelegen gebieden van een vergeten Amerika.

Daarnaast krijgen Origin Access Premier-leden exclusieve toegang tot They Are Billions om zich de horden geïnfecteerden van het lijf te houden en hun kolonie en de laatste hoop van de mensheid te beschermen. Om de nieuwste games in Origin Access te bekijken, ga je naar www.ea.com/nl-nl/origin-access-latest-updates

Met een Origin Access Basic-lidmaatschap kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen, de volledige game dus geen proefversie. Ga voor meer informatie naar https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/origin-access.