Destiny 2: Season of the Worthy begint op 10 maart – Sluit je aan bij Zavala en Ana Bray en bescherm de Last City!

Dinsdag 3 maart 2020 – Bungie laat met trots weten dat Destiny 2: Season of the Worthy op 10 maart om 19:00 uur van start gaat. Spelers wachten met smart op de terugkeer van Trials of Osiris, één van de meest iconische PvP-modi van Destiny. Daarnaast is het tiende seizoen een uitnodiging voor nieuwe en trouwe spelers om te zien hoe het Destiny-verhaal zich ontvouwt en om nieuwe activiteiten te ontdekken.

Bekijk de nieuwe trailer hier

De Sundial is bevrijd van de Red Legion, maar één ontsnapte Psion Flayer zet een wanhopige wraakactie in tegen de Last City. Guardians moeten alles op alles zetten om samen met onwaarschijnlijke bondgenoten de stad te redden van de totale vernietiging.

Belangrijkste kenmerken van Season of the Worthy:

  • Trials of Osiris keert terug
  • Nieuwe exotische wapens en armor
  • Nieuwe Season Pass en beloningen
  • Gratis Guardian Games seizoensgebonden evenement
  • Ga verder met het Destiny-verhaal: vecht samen met Raspoetin om de Last City te redden!
  • Nieuw seizoensgebonden Artifact: nieuwe mods en nieuwe combat enhancements

Season of the Worthy wordt gelanceerd op 10 maart en duurt tot 9 juni. De officiële kalender van het seizoen wordt morgen onthuld op de bekende Bungie-kanalen. Voor meer informatie ga je naar: Destinythegame.com/Seasonoftheworthy.

Wil je meer weten over de filosofie van Bungie over de seizoenen? Lees dan hier het Destiny 2020 Director’s Cut-artikel.