DEEP SILVER & VOLITION KONDIGEN SAINTS ROW AAN

Beleef de geboorte van The Saints in een volledige reboot van de serie!

Deep Silver en Volition maken vandaag met veel plezier bekend dat Saints Row, een volledige reboot van de populaire serie, op 25 februari 2022 wereldwijd zal verschijnen. Vanaf die dag kun al je guilty pleasures uitleven in een levensgrote, criminele wereld, om op je eigen manier een misdaadbaas en worden en de stad te veroveren. Tijd op de boel eens stevig op stelten te zetten!

Het langverwachte Saints Row werd onthuld tijdens gamescoms Opening Night Live, waarbij een spectaculaire, officiële CGI-trailer aankondigde dat de game zal verschijnen voor de Xbox One en Xbox Series X|S, de alles-in-een-games-en-entertainment-systemen van Microsoft, de PlayStation® 4- en de PlayStation® 5-computerentertainmentsystemen en de Epic Games Store voor pc.

Het Saints Row-recept, bestaande uit actie, misdaad en humor, blijft een sterk en relevant concept; zowel bestaande fans als nieuwkomers zullen er van smullen, terwijl ontwikkelaar Deep Silver Volution weer kan werken aan de game waar ze zo van houden.

“Deze volledige reboot biedt het leukste en opwindendste dat we tot nu toe in een Saints Row-ervaring hebben gestopt”, zegt Jim Boone, Chief Creative Officer bij Volition. “De iconische nieuwe locatie biedt een schat aan opwindende mogelijkheden en verrassingen voor alle spelers – of ze nu al lang fans van de serie zijn of er voor het eerst in duiken.”

“Saints Row is een van de meest geliefde en geprezen game-series en dit is de reboot waar we allemaal op zaten te wachten,” aldus Paul Nicholls, Global Brand & Marketing Director bij Deep Silver. “We zijn erg enthousiast over de gewaagde nieuwe visie van Volition en we kunnen niet wachten tot deze nieuwe Saints Row in 2022 in de handen van spelers belandt.”

OVER SAINTS ROW
Saints Row neemt spelers mee naar Santo Ileso, een levendige, fictieve stad midden in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. In een wereld waarin de misdaad welig tiert en wetteloze facties strijden om de macht, begint een groepje jonge vrienden hun eigen criminele onderneming om de top mee te bereiken.

Als toekomstige baas vorm je samen met Neenah, Kevin en Eli The Saints – waarmee je het opneemt tegen Los Panteros, The Idols en Marshall Defense Technologies, terwijl je je imperium opbouwt in de straten van Santo Ileso en strijdt om de heerschappij over de stad. Eigenlijk is Saints Row gewoon een verhaal over een start-up-bedrijf, alleen bevinden de zaken waarop de Saints zich richten zich aan de verkeerde kant van de wet.

Leef je uit in de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit. Santo Ileso vormt het decor van een ruige, spectaculaire speelplaats vol louche klusjes, criminele avonturen en blockbuster-missies. Baan je schietend, racend en wingsuit-zwevend een weg naar de top.

Geef je innerlijke Saint alle ruimte en wordt creatief met het meest geavanceerde aanbod aan aanpassingstools ooit in een open-wereld-game – maak je eigen personage, wagen en crew, allemaal geheel naar eigen smaak.

Duik in epische vuurgevechten en razendsnelle achtervolgingen, en geniet van de krankzinnige momenten die je alleen in Saints Row kunt beleven, gedreven door een origineel verhaal over de opmerkelijke opkomst van de Saints. Geniet van de vrijheid om de hele campaign met een vriend te spelen via naadloze co-op-play waarin jullie beide jullie bende tot het uiterste kunnen voeren en samen jullie eigen geweldige gameplay-momenten kunnen creëren.

FEATURES

  • Beleef de geboorte van The Saints – Speel je een weg door een origineel actie-blockbuster-verhaal vol misdaad, krankzinnige gebeurtenissen en hilarische verrassingen.
  • Ontdek het maffe wilde Westen – Duik in Santo Ileso, de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit, met negen unieke districten die worden omringd door de uitgestrekte, betoverend mooie Southwest Desert.
  • Bouw je criminele imperium op – Verover de stad blok voor blok, voer oorlog met vijandelijke facties en verstevig je grip op de straten met briljante criminele operaties.
  • Vuur met guns. HEEL VEEL guns – Trek je revolver, of een raketwerper, of bewerk nabije tegenstanders met zware slagwapens, inclusief brute takedowns. Geniet van een breed arsenaal bekende en exotische wapens, allemaal aanpasbaar en dodelijk leuk.
  • Verover de straten – en de hemel – Knal door stad of woestijn met allerlei wagens, motoren, vliegtuigen, helikopters, VTOLs, hoverbikes, hoverboards of go-karts – of zoek het hogerop met je wingsuit.
  • Ongekende aanpassingsopties – Creëer de Baas van je dromen, met de meest uitgebreide personage-customization-opties ooit in de serie. Gebruik vervolgens de waanzinnige aanpassingsopties voor wapens en voertuigen om je look compleet te maken.
  • Naadloze co-op – Beleef alles wat de game te bieden heeft met een vriend, wanneer je maar wilt via de naadloze drop-in/drop-out co-op. Werk samen, of neem je teamgenoot juist in de maling om hem of haar te bewijzen wie de ECHTE baas is.

Ga voor meer informatie over Saints Row naar de website SaintsRow.com en volg ons op Twitter en Instagram via @SaintsRow en op Facebook via Facebook.com/SaintsRow.