Dead Space krijgt release in begin 2023

Maandag 14 maart 2022 – Electronic Arts en Motive hebben aangekondigd dat Dead Space een release krijgt in begin 2023. Dit hebben ze bekendgemaakt tijdens een livestream. Het team van ontwikkelaars heeft tijdens deze livestream opnieuw een tipje van de sluier opgelicht omtrent de langverwachte remake. De focus lag ditmaal op audio, zowel het occlusiesysteem, A.L.I.V.E.-systeem als werk dat wordt verricht aan de geluiden van wapens kwamen aan bod.

Bekijk hoe het team met Dead Space zorgt voor een ongelooflijke geluidservaring

Vervolgens onthulde het team met trots nog een aantal belangrijke datums voor Dead Space! Zo heeft het Motive-team aangekondigd dat de game begin 2023 wordt uitgebracht, en in mei 2022 een nieuwe stream volgt die volledig is gericht op de art van de game. Iedereen die Dead Space wel eens heeft gespeeld, weet hoe belangrijk en iconisch deze elementen zijn.

Dead Space wordt begin 2023 wereldwijd uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de remake, volg je Dead Space op FacebookInstagram, of Twitter, abonneer je op het YouTube-kanaal en bezoek je de officiële website.

Bepaalde geluidsclips van de livestream zijn hier te vinden: