De tweede WILD HEARTS-update van april is nu beschikbaar

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over de nieuwe Volatile Kemono

Vrijdag 21 april 2023 – EA Originals en KOEI TECMO hebben aangekondigd dat de nieuwste gratis post-launch content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS nu beschikbaar is.

Spelers kunnen met de update de strijd aangaan met een nieuwe vogelachtige Volatile Kemono genaamd Deathhaze Gloombeak. Dit moeten ze doen voordat zijn gifstoffen de Akikure Canyon overheersen en vernielen. Na een succesvol gevecht krijgen jagers niet alleen de glorieuze titel Deathhaze Exorciser, maar ook toegang tot een nieuwe Toxic Shock-talisman. Hiermee kunnen ze schade toebrengen aan vergiftigde Kemono.

De update introduceert ook Serial Hunts, een nieuwe speciale quest. Spelers moeten voor de quest binnen een bepaalde periode op een reeks Kemono jagen zonder dat ze Healing Water-putten kunnen gebruiken. Elke gewonnen ronde krijgen jagers toegang tot nieuwe chatstempels en emotes, of lopen ze het risico om helemaal niets te krijgen als ze in een van de verschillende fases onderuitgaan.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Neem hier een kijkje voor de meest recente Patch Notes. Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.