DE SIMS VORMT EEN TEAM MET THREADLESS ZODAT FANS VOOR DE ALLEREERSTE KEER OFFICIËLE MERCHANDISE KUNNEN KOPEN

De Sims™ Artist Shop biedt het hele jaar door exclusieve artikelen op Threadless

Bekijk de officiële merchandise van De Sims


21 november, 2017 –
De bestverkopende levenssimulatiegame De Sims en Artist Shop Threadless hebben hun krachten gebundeld om een exclusieve productlijn op te zetten waarmee fans voor de allereerste keer officiële merchandise van De Sims kunnen kopen. Vanaf vandaag zijn er T-shirts, telefoonhoesjes, notebooks, mokken en meer met 17 unieke De Sims-designs te koop via de Threadless-shop.

Al meer dan 17 jaar biedt De Sims spelers de kans om met het leven te spelen en zich uit te drukken via de game. Spelers creëren en bepalen alles van kapsels, huidskleur en outfits tot de huizen, hobby’s en carrières van hun Sims. Met de online ondersteuning van een community van kunstenaars deelt Threadless precies dezelfde passie door mensen de mogelijkheid te geven hun creatie in het echte leven na te bootsen.

“De samenwerking tussen De Sims en Threadless is een creatief schot in de roos”, aldus Jake Nickell, CEO van Threadless. “Twee merken die geloven in mensen die de kracht hebben om de wereld te laten zien wie ze zijn of wie ze willen zijn, of dat nu in de virtuele- of echte wereld is. We kijken ernaar uit om het Threadless-publiek een nieuw podium te bieden om de wereld van hun Sims tot leven te brengen. Het is gewoon fantastisch dat fans van De Sims de shop kunnen bezoeken en ook andere creatieve producten op onze website kunnen bewonderen en aanschaffen.”

Naast het presenteren van officiële De Sims-merchandise, heeft Maxis eerder deze maand ook twee door fans lang verwachte De Sims 4-games uitgebracht. Met De Sims 4 Honden en Katten voor pc en Mac kunnen spelers hun perfecte huisdier ontwerpen met unieke kenmerken en karakters, terwijl ze nieuwe activiteiten ontdekken aan de charmante kust van Brindleton Bay. De Sims 4-basisgame is sinds kort ook beschikbaar voor Xbox One en PlayStation® 4, zodat de iconische game ook op deze platforms gespeeld kan worden.

Een eerste selectie van bij de fans zeer populaire downloadbare packs is verkrijgbaar voor individuele verkoop bij de lancering en bestaat uit het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, De Sims 4 Vampieren Game Pack, De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket.

Ga voor meer informatie over de De Sims-reeks naar https://www.ea.com/nl-nl/games/the-sims/the-sims-4.

*Je hebt De Sims 4 (apart verkrijgbaar) en alle updates nodig om te spelen.