Battlefield 1 Turning Tides komt uit op 11 december

Gamers kunnen binnenkort gevechten te land, ter zee en in de lucht ervaren in Battlefield 1 Turning Tides, het derde expansion pack voor Battlefield 1.

Battlefield 1 Turning Tides zal in twee golven gelanceerd worden – de eerste golf verschijnt op 11 december voor Battlefield 1 Premium Pass-eigenaars. Spelers kunnen vechten op twee epische maps, Cape Helles en Achi Baba. In een nieuwe Operation, die op deze maps plaatsvindt, kunnen spelers deelnemen aan de amfibische Britse aanval op het Gallipoli-schiereiland in 1915. Er komt een nieuwe Infiltrator Elite Class, er worden zes nieuwe wapens en twee melee-wapens aan je arsenaal toegevoegd en je kunt zelfs over de golven heersen met de L-Class Destroyer. De tweede golf, die verschijnt in januari 2018, plaatst spelers op de Noordzee om twee andere unieke maps te veroveren: Zeebrugge en Heligoland Blight, dit geeft spelers een kans om ten aanval te gaan met de nieuwe Royal Marines en te spawnen op een C-Class Airship.

Voor meer informatie ga je naar het Battlefield 1-blog en bekijk je de Battlefield 1 Turning Tides Official Teaser Trailer.

Hieronder vind je meer informatie over de updates voor Battlefield 1 die binnenkort worden uitgevoerd:

  • Battlefield 1 They Shall Not Pass en Battlefield 1 In the Name of the Tsar free trials zullen beschikbaar zijn van 22 november t/m 4 december, en van 8 t/m 10 december. Spelers kunnen inloggen op Battlefield 1 op deze datums om met (of tegen) de Franse en Russische legers te vechten en nieuwe maps, wapens en voertuigen te testen.
  • Frontlines Mode komt naar de Suez-map op 27 november. Frontlines kan het best beschreven worden als een mix van Conquest and Rush en laat je strijden om een serie met elkaar in verbinding staande control points in een heftige confrontatie.
  • De Fall of Empires Operation Campaign zal van 22 november t/m 6 december beschikbaar zijn. Fall of Empire combineert twee Operations: Conquer Hell en Iron Walls. Deze zijn geïnspireerd door gebeurtenissen uit 1918: de slag om Vittorio Veneto en het Maas-Argonne offensief aan het Westelijk front.
  • Black Friday Deals voor Battlefield 1 zullen beschikbaar zijn (voor bepaalde regio’s en platforms) om nieuwe spelers de kans te geven alles te ontdekken dat Battlefield 1 Revolution en de Battlefield 1 Premium Pass te bieden hebben.