De Sims 4 kondigt Simtimates Collectie Kit en Badkamerspullen Kit aan, verkrijgbaar vanaf 19 januari

 

Dinsdag 17 januari 2023 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag De Sims 4 Simtimates Collectie Kit en De Sims 4 Badkamerspullen Kit aangekondigd. Deze zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Dit seizoen kunnen Simmers de juiste sfeer creëren met leuke en flirterige loungekleding uit De Sims 4 Simtimates Collectie Kit. De kit bevat alle charmante looks met kant, bandjes en silhouetten die elke lichaamsvorm flatteren.

Update de intieme garderobe van De Sims met verleidelijke materialen, kleuren en patronen. Kanten bodysuits, verschillende soorten ondergoed en boxershorts met speelse prints veranderen de slaapkamer van je Sims in een ware catwalk.

De Sims heeft samengewerkt met MeUndies om verschillende items te ontwerpen voor in de Simtimates Collectie Kit. Met leuke prints die hun individualiteit en persoonlijkheid onderstrepen, kunnen Sims in alle comfort van hun intimiteit genieten. Het is belangrijk voor zowel MeUndies als De Sims dat mensen, en Sims, zich zelfverzekerd over hun lichaam en kleding voelen. De in-game-items zien er geweldig uit op alle lichaamsvormen en maten. Tevens geeft de garderobe een boost voor het zelfvertrouwen met slaapkamersetjes die zijn geïnspireerd op de modetrends van vandaag.

De Sims 4 Badkamerspullen Kit moedigt Sims aan om de rommel van het dagelijkse leven te omarmen. Make-up en borstels laten slingeren of Sims wat extra opberglades geven om alles georganiseerd te houden, met deze collectie badkamerspullen voor alle leeftijden is de keuze aan de speler.

Deze kit heeft voor iedereen wat wils, van snoezige muurstickers voor kinderen tot oma’s kunstgebit. Transformeer de badkamer van Sims in een stijlvol toevluchtsoord waar ze aan de dagelijkse chaos kunnen ontsnappen. Of laat die chaos ook in deze ruimte toe. Met deze kit kunnen ruimtes gecreëerd worden die de karakters van verschillende Sims weerspiegelen.

Voor meer informatie over De Sims 4 volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.


Bijlagen

Contact, niet voor publicatie:

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met:

Vertigo 6 – Marketing & PR
Stuur een e-mail naar ea@vertigo6.nl of bel naar +31 (0)85 888 77 50 (kantoor).


Over Electronic Arts
Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitaal interactief amusement. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, content en online diensten voor op het internet aangesloten consoles, mobiele apparaten en pc’s.

In het belastingjaar 2022 behaalde EA volgens de Amerikaanse verslaggevingsregels een netto-omzet van 7 miljard dollar. EA, gevestigd in Redwood City, Californië, heeft een portfolio van grote, veelgeprezen merken van hoge kwaliteit, zoals EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, De Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ en F1™. Meer informatie over EA is te vinden op www.ea.com/nl-nl/news.

EA SPORTS, Ultimate Team, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims and Titanfall are trademarks of Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA and F1 are the property of their respective owners and used with permission.


Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn
Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen? Uitschrijven