De persoonlijkheid spat er vanaf, met de POP Keys en POP Mouse van de Logitech Studio Series

Introductie van de zeer speelse, kunstzinnige vormgeving van de nieuwe toetsenbord- en muiscombinatie van Logitech, met aanpasbare emoji-toetsen en het bevredigende klik-klak geluid van mechanisch typen

Leusden – 21 januari 2022 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft vandaag de POP KeysPOP Mouse en Logitech Desk Mat gelanceerd, de nieuwste producten in de Logitech Studio Series. Speciaal om aan je werkroutine meer karakter, plezier en zelfexpressie te geven. De release van de nieuwe muis en het mechanische toetsenbord zorgt voor een geheel nieuwe kijk op het uiterlijk en de inrichting van je persoonlijke werkplek, met drie levendige nieuwe kunstzinnige vormen.

“De Studio Series van Logitech omarmt de originaliteit van elk individu,” zegt Art O’Gnimh, vice-president van de lifestyle-afdeling voor creativiteit en productiviteit bij Logitech. “Met POP Keys en POP Mouse hebben we innovatieve producten gecreëerd, die net zo expressief willen zijn als onze gebruikers, met grote persoonlijkheden en zonder concessies te doen aan de productiviteit.”

POP Keys wordt geleverd met acht verwisselbare emoji keycaps in de doos,en vier op het toetsenbord zelf. De emoji-toetsen kunnen eenvoudig worden aangepast naar jouw favoriete emoji, of aan een andere handige snelkoppeling, met behulp van Logitech Options-software, beschikbaar voor PC of Mac. De POP Mouse heeft aan de bovenzijde ook een knop, die het emoji-menu opent, maar deze kan ook worden aangepast, voor het gemak van werken met één tik op de knop.

POP Keys is prachtig retro en biedt zowel comfortabele, mechanische toetsen in typemachine-stijl, als functies van de nieuwe generatie. De 12 nieuwe FN-snelkoppelingen zijn voorzien van Snip Screen, Mute Mic en Media Keys, om de moderne werkdag te vergemakkelijken. Ervaar een manier van typen op mechanische toetsen in typemachine-stijl, die bijna verslavend is.

De fraaie en compacte POP-muis past gemakkelijk in je tas of zak, zodat je onderweg kunt werken en het Smartwheel, dat automatisch overschakelt van de uiterst nauwkeurige scrollmodus naar de scroll-snelheidsmodusen, zorgt ervoor dat je uiterst productief blijft. Het gladde lichaam, gemaakt voor optimaal comfort, past precies in je handpalm en helpt je bij al het werk dat nodig is. De POP Mouse is verkrijgbaar in vele levendige kleuren die extra plezier geven aan je werk en heeft een gaaf ontwerp dat je helpt om je bureauruimte vrolijk in te richten. Heb je Logitech Options gedownload, gebruik de muis dan met Logitech Flow, een softwarefunctie voor het eenvoudig kopiëren en plakken van tekst, bestanden en afbeeldingen tussen computers.

Beide POP-producten zorgen voor creativiteit van meerdere apparaten door met maximaal drie apparaten tegelijk verbinding te maken, via Bluetooth of de Logi Bolt draadloze ontvanger. Allebei worden ze geleverd met de belofte van duurzaamheid en een lange levensduur van de batterij – een kenmerk van Logitech-producten.

POP Keys en POP Mouse zijn de nieuwste toevoegingen aan de Logitech Studio Series. De serie bevat ook de minimalistische Pebble-muis, K580- en K380-toetsenborden en de nieuwe Logitech Desk Mat. POP Keys werkt met macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS en Android, en POP Mouse werkt met Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS en Linux.

Prijzen en beschikbaarheid
POP Keys, POP Mouse en Logitech Desk Mat zijn nu beschikbaar via Logitech.com en bij andere wereldwijde retailers. De adviesprijs is € 99,99 voor POP Keys, € 34,99 voor POP Mouse en € 19,99 voor Logitech Desk Mat.