DE JACHT OP MOOIE LOOT IS BEGONNEN IN APEX LEGENDSSEASON 1 – WILD FRONTIER

Maak kennis met de nieuwe Legend Octane en bereid je voor op nog meer verrassingen

20 maart 2019 – De Apex Games staan op het punt om nog wilder te worden. Het inaugurele seizoen van Apex Legends is begonnen op de PlayStation®4, Xbox One en PC via Origin, en dit brengt Legends, unieke beloningen en de eerste Battle Pass in de arena met zich mee. Bekijk hier wat er gaat gebeuren in de Season 1 – Wild Frontier-trailer.

Wild Frontier begint met de komst van Octane, een adrenalinejunkie die op zoek is naar een kick. Met zijn ongeëvenaarde snelheid en zelfherstel hoeft hij nooit in te binden, en met zijn Launch Pad Ultimate Ability kan hij zijn tegenstanders van bovenaf uitschakelen. Zoals de Legend zelf zegt: “Tegen de tijd dat je me ziet komen, ga ik, en ben jij verdwenen.” Zie de man in actie in zijn personagevideo hier.

De Wild Frontier Battle Pass is nu verkrijgbaar voor 950 Apex Coins. Elk nieuw level biedt toegang tot een ander level in de Battle Pass en de beloningen die daarbij horen. Dit seizoen kunnen spelers meer dan 100 items verdienen, zoals Legend-skins, Apex Coins, een Legendary Havoc-skin en nog veel meer. Spelers kunnen ook de Battle Pass Bundle krijgen, die meteen toegang biedt tot de Battle Pass en de eerste 25 van de 100 levels in Season 1, voor 2800 Apex Coins. Voor meer informatie bekijk je de Season 1 Battle Pass-trailer hier.

Maar dat is nog niet alles, want spelers kunnen ook uitkijken naar meer verrassingen die zich verschuilen in de schaduw, terwijl de Apex Games steeds spannender worden!

Voor meer informatie volg je Apex Legends op Twitter of bezoek je www.playapex.com.