DE CUSTOMIZATION-TRAILER TOONT HOE JE JE VOERTUIGEN NAAR EIGEN SMAAK KUNT AANPASSEN IN HET KOMENDE HOT WHEELS UNLEASHED™

Rijd in je eigen unieke en razendsnelle meesterwerk met de Livery Editor en nodig je vrienden uit in de Basement-omgeving

Mattel en Milestone presenteren vandaag de Customization-trailer, die toont hoe spelers de kleurstellingen van hun geliefde voertuigen kunnen aanpassen en hun Basement kunnen gebruiken om vrienden uit te nodigen en deel te nemen aan speciale uitdagingen.

Met de Livery Editor kunnen spelers hun wagens naar eigen smaak aanpassen voor een uniek en herkenbaar uiterlijk op de baan. Spelers kunnen zowel de Hot Wheels Originals als auto’s van echte merken voorzien van kleuren en vormen, om vervolgens hun creaties te delen met de rest van de wereld en de beste creaties van de community te downloaden.

Daarnaast is er een nieuwe race-omgeving aan de game toegevoegd: de Basement. Dit is een volledig aanpasbare ruimte die spelers kunnen inrichten met meubels en accessoires. Vervolgens kunnen ze een zo uitdagend mogelijke baan maken door de woonkamer, de keuken en de biljartkamer, als nieuwe manier om de pure race-fun van Hot Wheels Unleashed™ nog persoonlijker en bijzonderder te maken.

Hot Wheels Unleashed biedt spelers de mogelijkheid om met de auto’s te rijden alsof het de speelgoedversies betreft. De gameplay omvat spectaculaire races, een uitgebreid assortiment Hot Wheels-voertuigen met verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus, die spelers kunnen aanpassen met verschillende skins, en adembenemende tracks op alledaagse locaties met speciale track-modules en interactieve items. De game biedt ook toegang tot een revolutionaire Track Builder die spelers hun eigen tracks laat maken in alle game-omgevingen, waarna ze die kunnen delen met de community, en een Livery Editor om zowel Hot Wheels Originals als de auto’s van echte merken mee aan te passen.

Ga voor meer details en informatie over pre-orders naar hotwheelsunleashed.com. Spelers kunnen #HotWheelsUnleashed ook volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.