Codemasters toont accolades-trailer ter ere van release DiRT Rally 2.0™

Amsterdam, 26 februari 2019 – Codemasters heeft vandaag DiRT Rally 2.0™ Day One Edition uitgebracht op de PlayStation®4, Xbox One-familie en Windows PC (DVD en Steam). Spelers kunnen de nieuwe accolades-trailer bekijken op het officiële DiRT YouTube-kanaal.

DiRT Rally 2.0 is het vervolg op het kritisch en commercieel geprezen DiRT Rally® uit 2015. De game verbetert de on-track ervaring en creëert de meest authentieke representatie van rally ooit gezien in een videogame. Nieuwe functies, zoals het kiezen van de juiste banden, voegen een extra strategisch aspect toe. Racers moeten rekening houden met het oppervlakte, de lengte van de race en hun eigen rijstijl wanneer ze een bandenkeuze maken. Stadium Degradation geeft nauwkeuriger de omstandigheden weer waarmee bestuurders in een echte race te maken hebben. Starten op plek 20 tot en met plek 120 voelt daarom compleet anders aan en biedt een echte uitdaging. Er zijn stalen zenuwen nodig om de auto in balans te houden in de diepe sporen van de baan, iets wat van het overleven van elke op maat gemaakte, karakteristieke, mooie en toch straffende fase een ongeëvenaarde ervaring maakt.

Naast de content die beschikbaar is bij de lancering van de game heeft Codemasters recent extra content aangekondigd die beschikbaar is vanaf Season 1. Season 1 start op 12 maart en ziet er als volgt uit:

  • Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
  • Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
  • Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
  • Week 7: Sweden Rally
  • Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
  • Week 11: Germany Rally

Spelers die de Deluxe Edition hebben gekocht, ontvingen deze Season 1-content als onderdeel van hun aankoop. Daarnaast ontvangen zij ook Season 2, dat een vergelijkbaar niveau van content en functies bevat, als onderdeel van hun Season Pass. Day One- of Standard Edition-spelers hebben de mogelijkheid om elk seizoen of elk stukje content apart aan te schaffen in een digitale winkel naar keuze.

Alle laatste updates over DiRT Rally 2.0 volg je op de Facebook-pagina en Twitter-pagina van de studio.