ASUS kondigt volgende generatie ASUS Chromebook Flip C434 aan

SAMENVATTING

  • Het beste, maar nu nog beter: krachtige specificaties met maximaal een Intel Core i7 CPU, 8GB RAM en tot 128GB opslag, met ondersteuning voor 2TB microSD-kaarten
  • Ultracompact, ultra-stijlvol: stijlvol eersteklas design met een 14-inch NanoEdge-display met een screen-to-body ratio van 87% in een 13-inch volledig aluminium chassis
  • Nauwkeurig ontworpen veelzijdigheid: 360° ErgoLift scharnier kantelt het toetsenbord – met slechts 1,4mm afstand tussen de toetsen – voor een comfortabele ergonomie.

Amsterdam, 28 februari 2019 — ASUS heeft vandaag de volgende generatie ASUS Chromebook Flip C434 aangekondigd, een slanke en krachtige 14-inch laptop die het ontwerp van de converteerbare Chromebook naar een hoger niveau tilt. De stijlvolle, eigentijdse vormgeving, compacte draagbaarheid en krachtige specificaties zijn allemaal ontworpen om gebruikers elke dag, de hele dag moeiteloos dingen te laten doen.

ASUS Chromebook Flip C434 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™-processors, maximaal 8GB RAM en biedt tot 128GB opslagruimte met 2TB microSD-uitbreidingsmogelijkheden. Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac) zorgt overal voor een betrouwbare en stabiele verbinding, met Bluetooth® 4.0-connectiviteit voor accessoires. Stereoluidsprekers leveren een krachtig, meeslepend geluid en er zijn twee USB Type-C™ (USB-C™) poorten, evenals een standaard USB Type-A-poort voor randapparatuur. De USB-C-poorten ondersteunen gegevensoverdracht, externe beeldschermen en leveren stroom. De duurzame 48Wh-batterij werkt tot 10 uur op één oplaadbeurt, waardoor je minder op zoek hoeft naar stopcontacten.

Het veelzijdige, lichte en volledig metalen ontwerp – met een nieuw NanoEdge-scherm met ultrasone randen en een ongelooflijke screen-to-body ratio van 87% – maakt het ideaal voor iedereen die onderweg is of op verschillende locaties werkt. Het unieke 360° ErgoLift-scharnier kantelt het toetsenbord automatisch, zodat gebruikers optimaal comfort kunnen bieden.

Het beste, maar nu nog beter
De nieuwe ASUS Chromebook Flip C434 bouwt voort op de sterke punten van zijn voorganger en biedt uitstekende functionaliteit in combinatie met een solide beveiliging. Het Chrome OS-besturingssysteem biedt de snelheid, eenvoud en veiligheid die van groot belang zijn voor multitasking, onderwijs of entertainment. Ook is er ondersteuning voor miljoenen Android™-toepassingen in elk denkbaar genre dat beschikbaar is in de Google Play Store. De ASUS Chromebook Flip C434 beschikt over een krachtige Intel Core i7-8500Y-processor en heeft tot 8GB RAM, dat ervoor zorgt dat alles altijd soepel verloopt.

Chrome OS maakt gebruik van de kracht van de cloud, maar heeft ook volledige offlinemogelijkheden waarmee u gemakkelijk kunt werken op lange vluchten of op locaties zonder wifi. Met maximaal 128GB opslagruimte biedt ASUS Chromebook Flip C434 voldoende ruimte voor alle favoriete apps, documenten en mediabestanden van de gebruiker en er kan tot 2TB worden toegevoegd via de microSD-sleuf.

Ultracompact, ultra stijlvol
De ASUS Chromebook Flip C434 heeft een modern ontwerp met een volledig aluminium chassis, afgewerkt met elegante diamantgeslepen geanodiseerde randen. De verfijnde looks zijn een perfecte match voor diegenen die on-the-go veelzijdigheid waarderen in combinatie met een weergaloos design.

Het nieuwe vierzijdige NanoEdge 14-inch display is ontworpen om een zo groot mogelijk schermoppervlak te leveren en zorgt ervoor dat je elke afbeelding ervaart met zo min mogelijk afleiding. De ultradunne randen aan de zijkanten zijn slechts 5mm dun voor een vrijwel grenzeloze ervaring en het heldere scherm met hoge resolutie creëert een prachtige creatieve werkplek.

Nauwkeurig ontworpen veelzijdigheid
De beste ultradraagbare laptop verdient een uitzonderlijk toetsenbord. ASUS Chromebook Flip C434 heeft een groot verlicht toetsenbord met een indrukwekkende 1,4mm afstand tussen de toetsen, waardoor typen comfortabeler en nauwkeuriger is. Het grote touchpad is slim ontworpen voor maximaal comfort, nauwkeurigheid en soepele bediening.

Het veelzijdige 360° ErgoLift-scharnier op de ASUS Chromebook Flip C434 is voorzien van een nauwkeurig ontworpen mechanisme en heeft een zeer soepele actie die het mogelijk maakt om het scherm veilig in elke hoek vast te houden. Hierdoor kan het scherm direct worden gebruikt om te werken in de laptop mode, het presenteren van dia’s in de stand mode, content delen in de tent mode en het kijken van een film in de tablet mode – of alles daar tussenin.

Wanneer het scherm in de laptopmodus wordt gedraaid, heeft het innovatieve scharnier ook een dubbele actie die het toetsenbord opheft en kantelt in de perfecte typepositie. Het helpt ook om de krachtige audio te verbeteren, door extra resonerende ruimte onder de laptop te creëren.

De ASUS Chromebook Flip C434 is in april 2019 beschikbaar in de Benelux en heeft een adviesprijs vanaf €599,-