CES 2023: ASUS onthult zijn meest luxe zakelijke laptop met OLED-scherm en kondigt nieuwe laptops aan voor (hybride) onderwijs

De vernieuwde ExpertBook B9 houdt productiviteit in stand, zowel op kantoor als thuis, en zorgt voor meer oogcomfort tijdens het werken. Daarnaast biedt de BR1102-serie verschillende eigenschappen waarmee onderwijsinstellingen effectiever hybride onderwijs kunnen bieden. ASUS zet met deze nieuwe laptops een volgende stap in de zakelijke markt, de educatiemarkt en op het gebied van duurzaamheid 

Belangrijkste kenmerken:

  • Nieuwe ASUS ExpertBooks: De meest luxe ExpertBook van ASUS is de B9 en dit model is nu ook uitgerust met een OLED-beeldscherm voor uitmuntende zwartwaarden, geweldige kleurweergave en meer oogcomfort. Deze premium laptop is licht (weegt zelfs minder dan 1 kg), duurzaam en eenvoudig mee te nemen om overal productief te blijven. Ook zijn er nieuwe ExpertBook B1-modellen onthuld. Deze laptops lenen zich uitstekend voor kleine bedrijven en educatieve omgevingen (meer informatie is te vinden in het bijgevoegde persbericht).
  • ASUS BR1102-serie: Deze laptops zijn ontworpen met oog voor robuustheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. De B1102-serie ondersteunt moderne en ambitieuze studenten om hun doelen te behalen en draagt bij aan het creëren van een effectieve leeromgeving.
  • Vervaardigd met duurzaamheid als kernwaarde: Onze planeet, de samenleving en het bieden van optimale prestaties behoren tot de kernwaardes van ASUS.

Amsterdam, 5 januari 2023 – Naast de aankondiging van nieuwe laptops voor alledaags gebruik, creatief werk en gaming heeft ASUS op CES 2023 zijn veelzijdige line-up uitgebreid met nieuwe laptops voor de zakelijke markt en de educatiemarkt. ASUS, wereldwijd leider op het gebied van technologie en bekend van het vormgeven van de technologie van morgen, heeft de ASUS ExpertBook B9 OLED, nieuwe ExpertBook B1-modellen en de BR1102-serie uit de doeken gedaan. De ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) is de hoofdrolspeler als het aankomt op business, terwijl de ASUS BR1102-serie, bestaande uit de BR1102C (traditioneel charnier) en BR1102F (360 graden scharnier), is ontworpen met educatie als speerpunt. Deze nieuwe laptops zorgen ervoor dat productiviteit altijd in stand blijft en dat (hybride) onderwijs effectief kan worden uitgevoerd.

Werk waar het uitkomt
De ExpertBook B9 is al jaren een focusmodel van ASUS binnen de zakelijke markt. Dit jaar rust ASUS deze laptop uit met een OLED-scherm, met alle voordelen die daarbij komen kijken. OLED-beeldschermen bieden uitmuntende zwartwaarden en kleuren die van het scherm spatten. Daarnaast biedt deze schermtechniek ook vele voordelen op het gebied van oogcomfort. Door significant minder blauw licht te tonen zonder gebruik te hoeven maken van een leesfilter of in te leveren op helderheid en kleurweergave, zorgt OLED voor minder oogvermoeidheid. Deze lichtgewicht laptop biedt daarnaast een betrouwbare mix van hoge prestaties, duurzaamheid en beveiliging, zodat professionals op kantoor, vanuit huis en onderweg kunnen werken zonder belemmeringen.

Voor ijverige studenten en leerkrachten
De ASUS BR1102-modellen zijn robuust uitgevoerd en beschikken over een gecertificeerd antireflectie-beeldscherm met wide-view. Het ontwerp van deze laptops is bovendien modulair en veelzijdig door zijn flip-ontwerp. De robuustheid, veelzijdigheid en krachtige hardware helpen jonge studenten zorgeloos en zonder downtime te studeren, streamen en gamen. De modellen zijn ontworpen met materialen die minder negatieve impact hebben op de natuur en verkleinen zo ASUS’ ecologische voetafdruk.