Casablanca x New Balance 327 vannacht om 0:00 verkrijgbaar

Casablanca en New Balance slaan handen ineen voor gloednieuw silhouet

Leusden, 17 april 2020 – New Balance en Casablanca introduceren de Casablanca x New Balance 327. Dit gloednieuwe silhouet is het liefdeskind van de rijke sportgeschiedenis van New Balance en de luxury-meets-sport-filosofie van modehuis Casablanca. De Casablanca x New Balance 327 is vanaf 0:00 in beperkte oplage verkrijgbaar in twee colorways bij o.a. VIER Antwerp.

Marokko en tennis
De Casablanca x New Balance 327 werd voor het eerst geïntroduceerd op de Paris Fashion Week en haalt inspiratie uit de zowel Franse als Marokkaanse achtergrond van Casablanca’s oprichter en creative director Charaf Tajer. De levendige combinatie van wit, oranje en groen doet denken aan het warme Marokko en onberispelijke tennisuniforms. Met haar zowel verfijnde als ontspannen uitstraling, bevindt de Casablanca x New Balance 327 zich op het snijpunt tussen luxe en sport.

Klassiek, met een moderne touch
De New Balance 327 is een gestroomlijnd, minimalistisch model dat een moderne twist geeft aan klassieke runners. De schoen heeft een wit, geperforeerd leren design dat is geïnspireerd door Italiaanse motorsport uit de jaren ’70. Door de toevoeging van suède accenten en een extra groot ‘N’-logo in klassieke Casablanca colorways, heeft de schoen een sportieve en luxueuze uitstraling. De vormgeving van de zool en hiel geven het ontwerp een moderne touch.

De Casablanca x New Balance 327 is vannacht vanaf 0:00 verkrijgbaar in twee colorways bij o.a. VIER Antwerp en heeft een adviesprijs van 160 euro.