Carlos Sainz en Thibaut Courtois gaan nek-aan-nek in F1® 2021 en EA SPORTS FIFA 22-challenges

Kijk hier naar Sainz vs. Courtois: https://www.youtube.com/watch?v=Sj1GE-tE5Sc


Woensdag 9 februari 2022 –
 Codemasters® heeft vandaag het laatste deel van zijn F1® 2021 talentenserie uitgebracht, met hoofdrollen voor Carlos Sainz van Ferrari en de doelman van Real Madrid en het Belgische nationale voetbalelftal: Thibaut Courtois. De atleten nemen het in deze nieuwe video tegen elkaar op in F1® 2021 en in FIFA 22, waarvoor ze zijn afgereisd naar het trainingscomplex van Real Madrid. Courtois heeft zijn sporen verdiend in F1® 2021 door uit te blinken in verschillende competitieve events, terwijl FIFA 22 een onmisbare titel is binnen het team van Ferrari.

Thibaut Courtois heeft zich gedurende de afgelopen jaren bewezen als natuurtalent achter het stuur van een racingsetup. Hij is uitgegroeid tot een vaste waarde in de F1® Virtual Grand Prix Series, dat in maart 2020 maart werd gelanceerd ter vervanging van de afgelaste races tijdens het Formula 1-seizoen. De altijd competitieve Courtois wist eerder al hoge ogen te gooien door continu boven zijn collega’s uit de voetbalwereld te eindigen in de racestoel.

De liefde van Carlos Sainz voor Real Madrid is onvoorwaardelijk en algemeen bekend. In maart 2021 werd hij benoemd tot ereclublid, de hoogste onderscheiding die door de club wordt uitgereikt. Tijdens het Formula 1-seizoen heeft Sainz veel van zijn vrije tijd besteed aan het spelen van FIFA tegen andere coureurs en ook heeft hij het opgenomen tegen Marco Asensio van Real Madrid met een 3-0 nederlaag als resultaat.

‘EA SPORTS stelt ons met zijn prestigieuze portfolio in staat om gameplay-challenges op te zetten waar we altijd van hebben gedroomd’, zegt Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director bij Codemasters®. ‘Net als in het echte leven zijn beide atleten gebrand om te winnen en brengen zij dezelfde intensiteit als op het veld en op het circuit.’  

F1® 2021 bevat verschillende nieuwe modi zoals: de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus waarin twee spelers samen kunnen racen en Real-Season Start met de mogelijkheid om op elk moment een seizoen te starten op basis van de stand in het wereldkampioenschap bij de coureurs en de constructeurs.

Ga voor meer informatie over F1® 2021 naar de Formula 1-gamewebsite en de social media-kanalen via InstagramTwitterYouTube en Facebook.