Apex Legends: Defiance is nu beschikbaar

Dinsdag 8 februari 2022 – Respawn Entertainment en EA hebben vandaag Apex Legends: Defiance uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde Battle Royale. Defiance introduceert een 9v9-modus genaamd Control, de nieuwe Legend Mad Maggie, een nieuwe Battle Pass, wijzigingen aan de Olympus-map en een Collection & Community Event vanwege het driejarig jubileum.

Bekijk wat spelers de komende tijd te wachten staat in de nieuwste Apex Legends: Defiance-trailer: https://youtu.be/GguFXaHnmus

Voor een overzicht van alle gave content in Apex Legends: Defiance, kijk hieronder:

 • Nieuwe modus: Control – Deze nieuwe tijdelijke modus, die de eerste drie weken van Defiance beschikbaar is, biedt spelers een gloednieuwe manier om te genieten van Apex Legends. Control zorgt voor een bloedstollend 9v9-gevecht en geeft twee teams de kans om punten op de map te veroveren en bezetten. Aangezien de modus de grootste teams tot nu toe bevat en Legends nieuwe manieren moeten vinden om alles uit hun squads te halen, is teamwork cruciaal om te winnen.
 • Nieuwe Legend: Mad Maggie – Een nieuwe Legend die als een sloopkogel de Apex Games in knalt. Mad Maggie is een genadeloze punkrock warlord en een van de gemeenste slechterikken van de Outlands. Met verbeterde shotgun-handling, de mogelijkheid om vijanden achter dekking te verdrijven en een verpletterende Ultimate, staat ze garant voor een agressieve speelstijl.
 • Gesaboteerd Olympus – Een lafhartige, heimelijke aanval die is opgezet door de nieuwe Legend Mad Maggie heeft chaos gezaaid op Olympus, waardoor objecten en gebouwen door de hele stad zijn geteleporteerd. Terwijl de sabotage van Mad Maggie de natuurlijke orde heeft verstoord, moeten Legends zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving om te kunnen overleven.
 • Nieuwe Battle Pass – Betreed de arena in stijl nadat je nieuwe skins hebt verzameld, inclusief de Aces High Legendary van Seer en Legendary Breaking the Law van Loba, naast volledige sets voor Ash, Crypto en Lifeline met hun nieuwe Epic skins. Als je de Defiance Battle Pass voltooit, krijg je toegang tot de Gentleman Baller- en Scream Machine Reactive Hemlock-skins. De Battle Pass keert onderweg ook talloze andere gave beloningen uit: Music Packs, Loading Screens, Emotes, Banners, Gun Charms en nog veel meer.
 • Viering van driejarig jubileum – De eerste drie weken van Apex Legends: Defiance kunnen Legends meedoen aan de viering van het driejarig jubileum van Apex Legends door aanmeldingsbeloningen te verzilveren, waaronder:
  ○ 8 februari t/m 15 februari – Drie thematische Octane-pakketten en de Legend zelf
  ○ 15 februari t/m 22 februari – Drie thematische Wattson-pakketten en de Legend zelf
  ○ 22 februari t/m 1 maart – Drie thematische Valkyrie-pakketten, één Legendary pakket en de Legend zelf

Ga gelijk aan de slag met een gesaboteerd Olympus en de nieuwe Legend Mad Maggie in Apex Legends: Defiance voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.