Burnout Paradise Remastered nu uit op de Nintendo Switch

Vrijdag 19 juni 2020 – Welkom terug in Paradise City! Vanaf vandaag is Burnout Paradise Remastered wereldwijd verkrijgbaar op de Nintendo Switch voor € 49,99. Burnout Paradise Remastered, dat volledig is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, inclusief veeg-en-trek-kaartbediening waarmee je eenvoudig kunt navigeren, biedt de ultieme racebaan waarop spelers en hun vrienden samen online en onderweg kunnen spelen.

Bekijk hier de ronkende races, stunts en verwoestingen van Burnout Paradise Remastered in de nieuwe release-trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wxwXmN4_znc

Met bijna 100 wagens, 10 circuits en talloze extra uitdagingen en goodies zorgen de inbegrepen acht DLC-pakketten ervoor dat Burnout Paradise Remastered de ultieme Paradise City-ervaring is. Beuk door het verkeer en heers over de wegen in bloedstollende online multiplayer met maximaal acht andere coureurs, of geef de controller (of het systeem!) door in lokale party play. Bereid je voor om de handleiding van je auto weg te gooien en laat razend een spoor van snelheid en verwoesting achter in de hele stad!

Burnout Paradise Remastered is door de ESRB beoordeeld als E10 en is ook verkrijgbaar op de PlayStation®4, Xbox One en pc. Materiaal voor Burnout Paradise Remastered kan hier worden gedownload.

Laat het ons weten als we iets kunnen doen om je te helpen met artikels over het spel.