Bungie lanceert ‘Guardians for Australia’-fondsenwervingscampagne

Vrijdag 17 januari 2020 – Bungie’s ‘Guardians for Australia’-fondsenwervingscampagne is van start gegaan in de Europese Bungie Store. De campagne ondersteunt de inspanningen van Australië bij het bestrijden van de bosbranden en het redden en behouden van de wilde dieren. De bosbranden die Australië momenteel teisteren zijn verwoestend. Veel mensen hebben hun huis verloren, brandweerlieden riskeren dagelijks hun leven en naar schatting zijn honderden miljoenen wilde dieren het slachtoffer geworden van de branden.

Alle winst wordt direct gedoneerd aan WIRES en NSW Rural Fire Service. WIRES is de grootste organisatie voor de redding van wilde dieren in Australië. NSW Rural Fire Service bedient de staat New South Wales, waar de branden bijzonder verwoestend zijn geweest en dringend moeten worden ingedamd.

Bungie heeft een speciaal ‘Guardians for Australia’-shirt ontwikkeld die voor beperkte tijd verkrijgbaar is. Het shirt wordt geleverd met een exclusieve code die recht geeft op het Destiny 2 “Star Light, Star Bright”-embleem. Het shirt met bijbehorend embleem kan vanaf vandaag 18:00 worden gereserveerd in de Europese Bungie Store en is verkrijgbaar tot en met dinsdag 18 februari, wanneer de Crimson Days eindigen tijdens de weekly reset.

Bungie wil ook de lokale Guardians in Australië bedanken voor het inzamelen van $12.000 AUD voor het Australian Red Cross – meer informatie over hun campagne vindt u hier. Bedankt voor jullie steun en het deel uitmaken van de Bungie-familie.

Voor meer informatie over Bungie’s ‘Guardians for Australia’-fondsenwervingscampagne kunt u hier terecht.