Bekijk de FUT Champions Cup tussen 25 en 27 januari o.a. via Twitch

In Boekarest vindt dit weekend de aftrap plaats van de derde FIFA 19 Global Series FUT Champions Cup. Het evenement begint op 25 januari en eindigt op 27 januari. 64 Van de beste FUT Champions Verified-spelers gaan strijden om de FUT Champions Cup kampioenstitel. Tot op heden hebben F2Tekkz en MSDossary de trofee al kunnen claimen, en ook dit jaar maken zij weer kans. Of staat er een nieuwe ster op? Bekijk de FIFA 19 Global Series Rankings om de volledige lijst met deelnemers, waaronder Dani Hagebeuk, Stefano Pinna en Lev Vinken, te ontdekken.

De uitzendingen worden vanuit Boekarest geleid door Spencer “Spencer FC” Owen en Jimmy Conrad, samen met Richard Buckley, Brandon Smith, Mark Hatcher en Dan Gaskin. Rachel Stringer, Kyle Walker, Mike LaBelle en Ivan “Boras Legend” Lapanje mengen zich ook in de actie en brengen de highlights naar de kijkers thuis, als onderdeel van het broadcast team.

Fans kunnen het spektakel van de FUT Champions Cup bekijken via het EA SPORTS Twitch-kanaal, YouTube-kanaal en de Facebookpagina vanaf 25 januari, 12:00 uur. Bekijk het volledige speelschema hier.

Voor meer informatie, waaronder het toewijzen van punten, prijzen en het format van het toernooi kun je de nieuwe FIFA 19 Global Series blog hierbekijken. Volg daarnaast  EA SPORTS FIFA Competitive Gaming via Twitter (@EAFIFAESPORTS)