Battlefield 2042 Update 2.1 voegt nieuw voertuig, Vault Weapons, vernieuwing Renewal-map en meer toe

Maandag 26 september 2022 – Het Battlefield 2042-team heeft meer details gedeeld over Update 2.1. Deze voegt een nieuw voertuig, drie nieuwe Vault Weapons, de langverwachte vernieuwing van de Renewal-map en talloze aanpassingen en verbeteringen in de hele game toe. De blog van vandaag bevat ook een teaser voor een binnenkort verwacht Battlefield 2042-event, The Liquidators, waarin de nadruk ligt op close quarter-gevechten. Hier kunnen spelers nieuwe cosmetische items vrijspelen.

Een aantal highlights uit Update 2.1:

  • Nieuw voertuig: Polaris RZR: Oorspronkelijk uit een teaser tijdens Season 2: Onthulling van Master of Arms: in deze lichte buggy kunnen spelers met een teamgenoot op hoge snelheid over het slagveld scheuren.
  • Vault Weapons: Iconische wapens uit Battlefield 3 en Battlefield: Bad Company 2 maken hun opwachting in Battlefield 2042. De Battlefield 3 P90 en Battlefield: Bad Company 2 GOL Sniper Magnum en M1911 zijn nu toegankelijk via het nieuwe Assignment-systeem.
  • Vernieuwing Renewal: Op basis van de feedback van spelers heeft het team grote aanpassingen verricht in de map Renewal, waarbij de nadruk is gelegd op het verbeteren van de spelervaring tijdens close quarter-gevechten. Met deze verbeteringen proberen we de reistijd tussen vlaggen en doelen te verkorten via aanpassingen in meerdere delen van de map.
  • Diverse verbeteringen en oplossingen: Er zijn meerdere verbeteringen in het spel geïmplementeerd met Update 2.1, waaronder:
  1. Oplossingen om de latency van muisinvoer te verminderen
  2. Uitbalancering voor Attack en Transport Helicopters en de Nightbird
  3. De APS-36 Shootdown Sentinel van Irish is verbeterd om ervoor te zorgen dat hij de granaten van M320 LVG- en M26 Mass Frag blokkeert
  4. Er is een probleem opgelost waarbij AM40- en Avancys-kogels werden gezien als SMG-kogels

In de nieuwe blogpost gaan de ontwikkelaars uitgebreid in op wat hierboven is besproken en op verschillende andere toevoegingen en wijzigingen. Voor het laatste nieuws in Battlefield 2042 kun je Battlefield Direct Communications op Twitter bekijken.