ASUS ZenFone Max Pro (M1) met ultrakrachtige batterij nu verkrijgbaar in Nederland

Krachtige smartphone met o.a. een 6-inch Full View-scherm, een dual-camerasysteem en een Qualcomm Snapdragon 635 CPU — nu verkrijgbaar voor slechts €249

Met de 5000mAh batterij kun je dagenlang gamen, browsen en bellen

Amsterdam, 13 augustus 2018 — De ASUS ZenFone Max Pro (M1) is nu in Nederland verkrijgbaar. De ZenFone Max Pro is krachtige toevoeging aan de nieuwe ZenFone Max-serie – ’s werelds enige reeks smartphones met een hoge batterijcapaciteit.

ZenFone Max Pro heeft een enorme 5000mAh-batterij, een 6-inch FHD+ Full View-scherm en een dual-camerasysteem in een verbazingwekkend compacte behuizing die niet groter is dan veel standaard 5,5-inch smartphones. De telefoon wordt aangedreven door het snelle, maar energiezuinige Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile Platform, met Adreno™ 509-graphics voor verbeterde reactiesnelheid en uitstekende gameprestaties.

Het prachtige ontwerp is voorzien van een stijlvolle metalen behuizing van 180 gram met diamantgeslepen randen en 2,5-inch gebogen glas. De telefoon is verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen: Deepsea Black en Meteor Silver. De ASUS ZenFone Max Pro (M1) is onder andere verkrijgbaar bij Belsimpel, Bol.com, Coolblue en Mobiel.nl.

De ASUS ZenFone Max Pro (M1) biedt onder andere:

  • 2X mobiele prestaties1: nieuwste high-performance, energie-efficiënte Qualcomm Snapdragon 636 Mobile Platform met 14nm octa-core processor.
  • Uithoudingsvermogen van 2 dagen: 5000mAh-batterij met hoge capaciteit voor maximaal 48 uur non-stop gebruik, 42 uur gesprekstijd, 28 uur browsen, 199 uur audio afspelen of 20 uur video afspelen.
  • Dubbele camera aan de achterzijde: de hoofdcamera van maximaal 16MP heeft een breed diafragma en legt heldere foto’s vast, en daarnaast biedt de secundaire camera prachtige bokeh-effecten in de portretmodus.
  • Fantastisch entertainment: 6-inch FHD+ Full View-display in een 5,5-inch-klasse behuizing, met NXP slimme versterker en 5-magneet luidspreker voor een krachtig en helder geluid.
  • Triple Slots: het toestel biedt de mogelijkheid om twee SIM-kaarten met 4G LTE-snelheden tot wel 400Mbps te installeren, én een microSD-kaart van maximaal 2TB. De handige triple-slot tray laat je deze drie kaarten installeren in een handige stap.
  • Android™ 8.1 Oreo™: de nieuwste versie van het prachtige Android-besturingssyteem bevordert de productiviteit en het gebruiksgemak.

Meer informatie over de specificaties en kenmerken van de ZenFone Max Pro is te vinden in de bijlagen.