ASUS wint 22 iF Design Awards, inclusief 12 prijzen voor Republic of Gamers

Nooit eerder heeft ASUS zoveel prijzen ontvangen van het iF International Forum Design voor uitstekende innovaties

Samenvatting:

  • ASUS heeft 22 prestigieuze iF Product Designs Awards in de wacht gesleept, waaronder 12 voor ROG.
  • Onder de awardwinnaars bevinden zich moederborden, notebooks, desktop PC’s, monitoren, routers, toetsenborden, healthcare devices, robots, componenten en accessoires.
  • De winnaars zijn geselecteerd binnen een gigantische hoeveelheid van 6.375 inzendingen, afkomstig uit 52 verschillende landen.


Taipei, Taiwan – 22 maart 2019 –
ASUS heeft aangekondigd dat zij maar liefst 22 iF Product Design Awards in de wacht heeft gesleept, een nieuw record voor het bedrijf. De prijzen omvatten maar liefst vijf productcategorieën: Gaming Hardware/VR, Computer, Telecommunicatie, TV/Camera’s en Medicijnen/Gezondheid. De awardwinnende producten belichamen de toewijding van ASUS om te innoveren in design en te excelleren in engineering. De geprezen producten zijn geselecteerd uit een totale hoeveelheid van 6.375 inzendingen, afkomstig uit 52 verschillende landen.

De winnaars in de Gaming Hardware/VR-categorie zijn de ROG Strix SCAR II GL704, ROG Strix Hero II GL704, ROG Zephyrus S GX531, ROG Zephyrus GX701 en ROG Mothership GZ700 laptops; de ROG Huracan G21 en ROG Strix GL12 desktops; de ASUS Prime Z390-A en ROG Maximus XI Formula moederboards; de ASUS CG32UQ en ROG Strix XG49VQ monitoren; de ROG Ryujin 360 CPU koeler; de ROG Delta en nieuwe ROG headsets; het ROG Strix Scope keyboard en de ASUS FX EHD-A1T/A2T externe harde schijf.

De awardwinnende producten binnen de Computer-categorie zijn de ZenBook Pro 15/14 (UX580/480), de ZenBook 13/14/15 (UX333/433/533) laptops en de Zenbo Junior robot. De ASUS Gimbal G3M smartphone stabilisator heeft gewonnen in de TV/Cameras-categorie en de ASUS Lyra Voice won binnen de Telecommunicatie-categorie. De ASUS VivoWatch BP ontving een award in de Medicijnen/Gezondheid-categorie.

IF International Forum Design GmbH, ‘s werelds oudste, onafhankelijke designorganisatie, organiseert de iF Design Awards ieder jaar. De awards zijn wereldwijd erkend als kwaliteitsstempel voor producten die excelleren op specifieke vlakken, waaronder designkwaliteit, mate van innovatie, functionaliteit, ergonomie en meer. Een onafhankelijke jury van 67 experts, afkomstig uit de hele wereld, buigen zich over de producten en selecteren de winnaars.

Bekijk de bijlagen om meer informatie te krijgen over de awardwinnende producten en hun kwaliteiten.