ASUS VivoBook S14 en S15 zijn nu verkrijgbaar

Stijlvolle, draagbare laptops met de innovatieve ScreenPad 2.0, uniek gekleurd design en een vierzijdig NanoEdge display zijn nu te koop in Nederland en België

Belangrijkste kenmerken

  • Boost je productiviteit met de ASUS ScreenPad 2.0: De ScreenPad 2.0 maakt werken op een laptop sneller, dankzij een secundair beeldscherm dat is ontworpen om werk efficiënter uit te kunnen voeren.
  • Design dat het vertrouwde trotseert: Design met ErgoLift-scharnier maakt typen ontzettend comfortabel en de stijlvolle, metalen behuizing verschijnt met unieke kleurafwerkingen.
  • Gebruiksvriendelijke uitvoering: Het vierzijdige NanoEdge display zorgt voor een indringende kijkervaring. Bovendien zijn dit de allereerste VivoBooks met infrarood camera’s en Wi-Fi 6.

De VivoBook S14 en VivoBook S15 worden bovendien gekenmerkt door het nieuwe, vierzijdige NanoEdge-display zonder frame. Hierdoor zijn de afmetingen compacter en is de kijkervaring extra indringend, mede dankzij het screen-to-body ratio van maar liefst 88%. Ze worden aangedreven door (maximaal) Intel ® Core ™ i7 processoren, discrete NVIDIA ® GeForce ® MX250 graphics en een PCIe® SSD van 1TB. Ook zijn dit de eerste VivoBooks die gebruik maken van een infrarood (IR) camera en Wi-Fi 6 (802.11ax).

De VivoBook S14 en VivoBook S15 maken deel uit van het ASUS Reliability Programma, waarmee ASUS de consument 100% zekerheid biedt bij hun aankoop. ASUS biedt namelijk volledige restitutie van de betaalde productprijs bij een technisch mankement. Bovendien mag de klant het gerepareerde product houden.