ASUS presents MAISON the FAUX en sluit Amsterdam FashionWeek af

ASUS kiest voor Nederlands modemerk dat hoge ogen gooit in New York en Amsterdam.

Nieuwegein / Amsterdam, 24 mei – ASUS heeft vandaag bekendgemaakt de show van modehuis MAISON the FAUX te sponsoren tijdens de Amsterdam FashionWeek. “Asus presents MAISON the FAUX” zal de afsluitende show zijn tijdens de 27e editie van Amsterdam FashionWeek, die plaatsvindt van 13 t/m 17 juli op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Na twee succesvolle shows op New York Fashion Week is MAISON the FAUX terug van weggeweest op Amsterdam FashionWeek! MAISON the FAUX staat bekend om haar theatrale, conceptuele baanbrekende shows en zal nu opnieuw de gashouder op haar grondvesten doen schudden. Onder creatieve leiding van Joris Suk en Tessa de Boer sluit op 16 juli het fictieve modehuis FashionWeek af met een spectaculaire show. “We hebben er enorm veel zin in en samen met ASUS kunnen we onze show tot nog grotere hoogte brengen”, zegt Tessa de Boer.

ASUS en MAISON the FAUX hebben elkaar gevonden in de gedeelde interesse in innovatie en design. “De uitvoering is natuurlijk totaal anders dan bij ASUS, maar wij vinden ons helemaal in de basis van waaruit MAISON the FAUX haar modecreaties maakt. De focus op innovativiteit en design resulteert bij hen in vooruitstrevende en provocatieve kleding, maar vindt men bij ons terug in de designkeuzes van onze producten in de Zen-lijn, zoals de ZenBook 3 Deluxe.” aldus Marc Rademaker, PR-specialist Benelux.

Het gehele programma van het mode-evenement is terug te vinden op www.fashionweek.nl/programma.