ASUS onthult nieuwe details Zenbook 17 Fold OLED tijdens virtueel launch-event en kondigt aanwezigheid op IFA 2022 aan

De Zenbook 17 Fold OLED trok eerder al veel aandacht en nu is ASUS klaar om de laptop daadwerkelijk uit te brengen. Meer informatie over de adviesprijs en beschikbaarheid wordt op 31 augustus bekendgemaakt tijdens een virtueel IFA-event. Ook staat ASUS met een eigen booth op de beurs, waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste producten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Virtueel event tijdens IFA 2022: Hier worden de specificaties, adviesprijs en beschikbaarheid van de Zenbook 17 OLED (UX9702) officieel bekendgemaakt.
  • De allereerste 17.3-inch opvouwbare OLED-laptop ter wereld: Een veelzijdig 12.5-inch apparaat, dat uit te vouwen is tot een volwaardige 17.3-inch laptop met een opvouwbaar OLED-beeldscherm.
  • Sterk vertegenwoordigd op IFA 2022: Een speciale ASUS-booth is aanwezig op de IFA 2022 waar de nieuwste innovaties van ASUS en ROG getoond worden met een selectie aan producten beschikbaar voor een hands-on.

Amsterdam, 1 augustus 2022 – ASUS heeft vandaag het langverwachte virtuele launch-event van de Zenbook 17 Fold OLED aangekondigd. Tijdens dit event wordt er meer informatie bekendgemaakt over de filosofie achter het design, de specificaties, de adviesprijs en de beschikbaarheid van de allereerste 17.3-inch vouwbare OLED-laptop. Het event gaat ook meer details bekendmaken over de ASUS IFA 2022 booth in Duitsland in Berlijn.

Het opvouwbare laptopmodel wist bij de aankondiging tijdens CES 2022 al hoge ogen te gooien met zijn veelzijdigheid, originaliteit en vindingrijkheid. Nu is ASUS klaar om de laptop daadwerkelijk uit te brengen en tijdens het aanstaande event wordt er meer bekendgemaakt over de beschikbaarheid van de laptop.

Dit virtuele event vindt plaats op 31 augustus 2022 om 14:00 (CEST) en de ASUS IFA 2022 booth is van 2 september tot 6 september elke dag te bezoeken van 10:00 tot 18:00. De ASUS IFA 2022 booth is te vinden in de Messe Venue, hal 11.2 (Berlin ExpoCenter City, Messedamm 22, 14055 Berlijn in Duitsland).

Om de Zenbook 17 Fold OLED, de allereerste 17.3-inch opvouwbare laptop, te ontwikkelen zijn ASUS-ingenieurs aan de slag gegaan met een unieke vormfactor. Zijn unieke design maakt het mogelijk om maar liefst twee configuraties van het OLED-scherm in 1 apparaat te verwerken: een groot 4:3 17.3-inch 2.5K touchscreen dat doormidden vouwt om zo naadloos over te gaan in twee 3:2 12.5-inch 1920×1280 beeldschermen. Wanneer de laptop gecombineerd wordt met de ASUS ErgoSense Bluetooth®-keyboard en touchpad, dan zorgt het opvouwbare design ervoor dat de laptop op verschillende manieren gebruikt kan worden – Desktop, Laptop (met Bluetooth keyboard), Laptop (met een virtueel keyboard), Tablet, Reader en Extended. Deze unieke vormfactor zorgt voor een veelzijdigheid dat nog nooit eerder vertoond is. Dit maakt de Zenbook 17 Fold OLED een uniek en gewild apparaat.

De Zenbook 17 Fold OLED is samen met andere ASUS- en ASUS ROG-producten beschikbaar voor hands-on-demonstraties op de ASUS IFA 2022-booth. Dit gaan de nieuwste consumenten-, gaming- en commerciële producten zijn van ASUS en ROG, waarmee er een breed perspectief wordt aangeboden van de nieuwste innovaties, technologieën en producten.

Sluit op 31 augustus via deze link aan bij het virtuele launch-event van de Zenbook 17 Fold OLED en kom naar de IFA 2022 om de ASUS-booth te bezoeken.