ASUS kondigt Zenbook S 13 OLED (UM5302) aan

Ultradraagbaar en slechts 1kg: dit is de lichtste 13.3″ 2.8K OLED laptop ter wereld. Modern en volledig metalen design, AMD Ryzen™ 6000-Series processoren en geavanceerde features.

Belangrijkste kenmerken:

  • De lichtste 13.3″ 2.8K OLED laptop ter wereld: Modern, nieuw design met een magnesium-aliminium behuizing van slechts 1 kg en een 67 Wh-batterij die lang meegaat
  • Premium geluid en beeld: 16:10 2.8K OLED HDR Dolby Vision PANTONE®-gevalideerd touchscreen, 100% DCI-P3, Harman Kardon Dolby Atmos®-audio.
  • Premium performance: Met maximaal een AMD Ryzen™ 7 6800U Mobile Processor, AMD Radeon™ graphics, 1 TB PCIe SSD, WiFi 6E met ASUS WiFi Master Premium.
  • Geavanceerde features: ASUS AI Noise Cancelation-technologie, ASUS Antibacterial Guard, ASUS ErgoSense-toetsenbord en de ASUS NumberPad 2.0.

 

AMSTERDAM, Nederland – 26 april, 2022 — ASUS heeft de Zenbook S 13 OLED (UM5302) aangekondigd, een 13,3-inch ultradraagbare 2.8K OLED-laptop die slechts 1 kilogram weegt en daarmee ’s werelds lichtste in zijn klasse is.

De ultralichte Zenbook S 13 OLED is een elegante en krachtige metgezel voor mensen met een drukke levensstijl. Hij verpakt veel geavanceerde technologie in zijn superdunne 14,9 mm magnesium-aluminium legering chassis, inclusief een AMD Ryzen™ 7 6800U Mobile Processor, AMD Radeon™ graphics, WiFi 6E en een 1 TB PCIe® 4.0 SSD.

Het heldere en responsieve 16:10 2.8K OLED HDR NanoEdge-touchscreen is Dolby Vision-gecertificeerd en PANTONE®-gevalideerd voor sublieme kleurnauwkeurigheid. Ook is het scherm VESA DisplayHDR™ True Black 500-gecertificeerd voor de diepste zwarttinten en beschikt het over een ultra-levendig DCI-P3-kleurengamma voor een superieure kijkervaring. Het aanraakscherm ondersteunt een stylus met 4096-drukniveaus, zoals de ASUS Pen 2.0. Verbeterde oogzorg wordt gegarandeerd door de TÜV Rheinland-gecertificeerde lage blauw-licht-uitstoot.

Meeslepend multidimensionaal geluid wordt geleverd door een Harman Kardon-gecertificeerd Dolby Atmos® audiosysteem met een krachtige slimme versterker.

Premium functies zorgen voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring, waaronder ASUS AI Noise Cancelation-technologie voor duidelijkere conference calls, ASUS Antibacterial Guard voor verbeterde hygiëne, een ASUS ErgoSense-toetsenbord voor uitstekend comfort en de ASUS NumberPad 2.0 voor het eenvoudig invoeren van gegevens.

Dit is een ingekorte versie van het originele persbericht. De volledige versie is te vinden in de bijlagen. Ook zijn daar de configuraties te vinden die worden uitgebracht in Nederland en België.