ASUS kondigt Zenbook Pro 15 Flip OLED (UP6502) aan

De allereerste convertible OLED-laptop met een 15.6″ 2.8K 120 Hz / 0.2 ms PANTONE®-gevalideerd beeldscherm, 100% DCI-P3 touchscreen, een 12th Gen Intel® Core™ CPU en Intel Arc graphics

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • ‘s Werelds eerste laptop met 2.8K 120 Hz OLED touchscreen: Dolby Vision-gecertificeerd, PANTONE®-gevalideerd, 100% DCI-P3 kleurengamma en TÜV Rheinland-gecertificeerde oogverzorging.
  • Waanzinnige performance: Met maximaal een 12th Gen Intel® Core™ i7 CPU, Intel Arc A370M graphics, WiFi 6E, 2 x Thunderbolt™ 4, USB Type-C®, HDMI® en microSD.
  • Hoogwaardig design: 360° ErgoLift-scharnier, ASUS ErgoSense keyboard, getrapte diamantgeslepen randen, ondersteuning voor de ASUS Pen 2.0, infraroodcamera en ALS/RGB sensor.

AMSTERDAM, Nederland – 26 april, 2022 — ASUS kondigt vandaag de Zenbook Pro 15 Flip OLED (UP6502) aan, een veelzijdige en krachtige Intel® Evo™-gecertificeerde convertible 15,6-inch laptop die is ontworpen voor veeleisende gebruikers.

De hoogwaardige Zenbook Pro 15 Flip OLED is uitgerust met een 2.8K 120 Hz OLED-touchscreen, dat een 100% DCI-P3-kleurengamma van bioscoopniveau biedt, en is PANTONE®-gevalideerd met DisplayHDR™ True Black 500-certificering. Het scherm is ook TÜV Rheinland-gecertificeerd voor goede oogzorg.

De Zenbook Pro 15 Flip OLED wordt aangedreven door een 12e generatie Intel® Core™ i7 CPU en de gloednieuwe Intel® Arc™ A370M discrete graphics om serieuze gebruikers uitstekende multitasking- en multimediaprestaties te bieden, aangevuld met ASUS IceCool Plus thermische technologie voor maximaal aanhoudende prestaties.

Het compacte, elegante en lichte ontwerp is voorzien van getrapte diamantgeslepen randen, een 360° ErgoLift-scharnier en een HD IR-camera voor snelle gezichtsaanmelding. Een gecombineerde omgevingslicht- en RGB-kleursensor zorgt voor automatische aanpassing van helderheid en kleur.

Voor een meeslepende bioscoopervaring levert het door Harman Kardon gecertificeerde Dolby Atmos®-audiosysteem met vier luidsprekers een ultrarealistisch multidimensionaal geluid.

Dit is een ingekorte versie van het originele persbericht. De volledige versie is te vinden in de bijlagen. Ook zijn daar de configuraties te vinden die worden uitgebracht in Nederland en België.