ASUS kondigt de Chromebook C425 aan, één van de krachtigste ASUS Chromebooks ooit

Krachtige, compacte en lichte 14 inch laptop die maximaal beschikt over een Intel Core i5 processor, een NanoEdge beeldscherm met dunne schermranden en herkenbare, slimme designeigenschappen.

Belangrijkste kenmerken

  • Opgevoerde performance: Beschikt maximaal over een Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB eMMC-opslag in een compacte behuizing van slechts 16.9mm dun en 1.3kg licht. 14-inch beeldscherm in een hoogwaardige 13-inch behuizing.
  • Indringende visuals: 14-inch FHD NanoEdge beeldscherm met schermranden van slechts 5.5mm, een screen-to-body ratio van 85% én een touchscreen optie.
  • Herkenbaar, intelligent design: Het veelzijdige uiterlijk dat de gebruiker gewend is van een ASUS Chromebook, inclusief 180-graden scharnier dat de laptop plat kan neerleggen, twee volledige functionerende USB-C poorten, batterijduur tot wel 12 uur en een verlicht toetsenbord met key travel van slechts 1.4mm.

TAIPEI, Taiwan, 9 september 2019 – ASUS heeft de splinternieuwe ASUS Chromebook C425 aangekondigd, één van de krachtigste ASUS ChromeBook modellen ooit.

De ASUS Chromebook C425 is ontworpen om dagelijkse taken met extra gemak uit te voeren. Zo beschikt hij maximaal over een Intel Core i5-processor met hoogstens 8GB RAM en 128GN eMMC-opslag – een specificatie die productiviteit verhoogt en het gebruik van de ChromeBook C425 extra plezierig maakt.

De Chromebook beschikt over een 14-inch FHD beeldscherm met bijzonder dunne schermranden in een compacte behuizing van slechts 1.3kg licht. De hoogwaardige behuizing, het stijlvolle design en de compacte vorm creëren samen een totaalplaatje dat zeer functioneel is en tegelijkertijd een lust voor het oog.

Het herkenbare, slimme design maakt de ASUS Chromebook C425 een genot om te gebruiken. Er wordt gebruikgemaakt van een 180-graden scharnier, een batterijduur van maximaal 12 uur, twee volledige functionerende USB Type-C (USB-C) poorten en een verlicht, ergonomische toetsenbord met key travel van slechts 1.4mm.

Opgevoerde performance
De ASUS Chromebook C425 beschikt over enkele van de krachtigste componenten die ooit in een ASUS ChromeBook zijn verwerkt. Maximaal een Intel Core i5-processor, 8GB RAM en 128 eMMC opslag zorgen gezamenlijk voor een configuratie die gebruikers de kracht geeft om hun dagelijkse taken overal en op ieder moment zonder problemen te kunnen uitvoeren. Ze kunnen gebruikmaken van G Suite en een breed aanbod aan productiviteitsapps in de Google Play Store om bovendien met extra plezier aan het werk te gaan.

De compacte behuizing is slechts 16.9mm dun en weegt 1.3kg. Ondanks dat deze Chromebook over een 14-inch beeldscherm beschikt is hij niet groter dan menig 13-inch laptop, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is in de tas van de gebruiker. Het stijlvolle, metallic design voegt extra aantrekkingskracht toe.

Indringende visuals
Het 14-inch NanoEdge beeldscherm van de ASUS Chromebook C425 beschikt over zeer dunne schermranden van slechts 5.5mm dun. Dit zorgt voor meer beeldscherm in minder fysieke ruimte. Het scherpe, heldere FHD-beeldscherm heeft een kijkhoek van 178 graden en biedt een geweldige kijkervaring. De extra werkruimte die hierdoor wordt gecreëerd zorgt voor verhoogde productiviteit en ruimte om de creativiteit van de gebruiker tot uiting te laten komen.

Herkenbaar, slim ontwerp
De slimme manier waarop de ASUS Chromebook C425 is ontworpen zorgt ervoor dat hij zeer plezierig is om te gebruiken. Het 180-graden scharnier maakt het mogelijk om de laptop volledig plat neer te leggen op een tafel of bureau, waardoor het eenvoudiger wordt om ideeën en ontwerpen te delen wanneer de gebruiker samenwerkt met collega’s of vrienden.

Twee volledig functionerende USB 3.1 Gen 1 Type-C (USB-C) poorten maken opladen, verbinden met andere apparaten en externe beeldschermen zeer eenvoudig. Om maximaal gemak en compatibiliteit te garanderen zijn er ook een USB 3.1 Gen 1 Type-A poort en een microSD-slot toegevoegd om makkelijk extra opslag te gebruiken.

De batterijduur van maximaal 12 uur zorgt ervoor dat gebruikers de hele dag door kunnen werken, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het meenemen van een oplader.

De ASUS Chromebook C425 beschikt over een volledig, verlicht toetsenbord met ‘long-travel’-toetsen om typen extra comfortabel en accuraat te maken. Zijn supergrote touchpad van maar liefst 6 inch is op slimme wijze ontworpen voor maximaal comfort, nauwkeurigheid en soepele controle, inclusief ‘palm-rejection’ technologie en ondersteuning voor multitouch-bewegingen.

Het beste van Google en exclusieve voordelen
De ASUS Chromebook C425 wordt geleverd met het beste van Google. De gebruiker krijgt volledige toegang tot de Google Play Store, inclusief de voordelen van Android apps voor werk, games en creativiteit. Dankzij de naadloze cloud-integratie kunnen gebruikers deze overal en altijd gebruiken vanuit ieder apparaat. De ASUS Chromebook C425 opent een nieuwe wereld van vrijheid.

Gebruikers van de ASUS Chromebook C425 krijgen bovendien een 100GB Google One-account met exclusieve voordelen. Ze hoeven zich nooit zorgen te maken over een gebrek aan opslag voor grote projecten of entertainment.

Automatische updates en ingebouwde antivirusbescherming houden de Chromebook C425 veilig, secuur en altijd up to date.