Apex Legends: Saviors is nu beschikbaar

Dinsdag 10 mei 2022 – Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Saviors uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde Battle Royale. Saviors introduceert de nieuwe Legend en heldhaftige verdediger Newcastle, wijzigingen aan de Storm Point-map met gevaarlijke nieuwe IMC Armories, een vernieuwde Ranked-modus, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Bekijk wat spelers de komende tijd te wachten staat in de nieuwe Apex Legends: Saviors Battle Pass-trailer: https://youtu.be/5ISMishWUlE

Een overzicht van alle nieuwe content in Apex Legends: Saviors is hieronder te vinden:

  • Nieuwe Legend: Newcastle – Nadat hij talloze keren een plek heeft geprobeerd te bemachtigen, doet Newcastle eindelijk mee aan de Apex Games. Als beschermer van Harris Valley moet hij zich bij de Legends bewijzen, want zijn stad wordt met de grond gelijk gemaakt als hij faalt. Met zijn defensieve speelstijl springt Newcastle in de vuurlinie om zijn team te beschermen.
  • Wijzigingen Storm Point – Toen een reusachtige leviathan boven de golven van Storm Point uit klom, verenigden de Legends zich om deze te verslaan. Daarbij hebben ze lang begraven IMC Armories blootgelegd, elk met wapenopslagplaatsen en schatkamers die worden bewaakt door woeste robotachtige Spectres. In deze nieuwe PvE-minigame moeten spelers het gevecht aangaan, maar deze inspanningen worden beloond. Legends kunnen ook de binnenkant van de leviathan verkennen om op de enorme schat te jagen die zich in de maag van het beest bevindt.
  • Vernieuwde Ranked-modus – Apex Legends: Saviors voegt degradaties, een gloednieuwe tier, wijzigingen aan de deelnamekosten en een herziene versie van Ranked Points toe aan de Ranked-modus om teamwork en skills nog beter te belonen. Alle degradatiebescherming is op drie games na verwijderd, waardoor er bij elke match meer op het spel staat. Teamgenoten moeten samenwerken om in het klassement te klimmen. Bovendien is er met een nieuwe inleidende Rookie-tier nog nooit een beter moment geweest om in de Ranked-modus te duiken.
  • Nieuwe Battle Pass – Spelers kunnen met de Saviors Battle Pass datgene verdedigen waar ze van houden. Fuse leidt zijn squad naar de overwinning in zijn Legendary “Sir Fitzroy”-skin, terwijl Bloodhounds “Feral’s Future”-skin zijn innerlijke draak laat zien. Verander daarnaast de C.A.R. SMG in een heus ridderwapen met de Legendary “Wyrmborn”-skin, en krijg toegang tot Epic-skins voor Mad Maggie, Newcastle en Pathfinder, met volledige sets die een aanvulling vormen op hun nieuwe uiterlijk. Wie de Saviors Battle Pass voltooit, krijgt toegang tot de Winter Soul- en Molten Soul Reactive Spitfire-skins. De Battle Pass bevat daarnaast nog veel meer beloningen, waaronder nieuwe laadschermen, emotes, banners en weapon charms.

Ga gelijk aan de slag met de blootgelegde IMC Armories en nieuwe Legend Newcastle in Apex Legends: Saviors voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.