Apex Legends Raiders Collection Event onthuld

Donderdag 2 december 2021 – Respawn Entertainment en EA hebben vandaag het Apex Legends Raiders Collection Event onthuld, het volgende tijdelijke in-game evenement dat begint op 7 december en doorloopt tot 21 december. Tijdens dit evenement keert de populaire tijdelijke Winter Express-modus terug; daarnaast zijn er Legendary cosmetische items en een nieuwe heirloom.

Bekijk hier een voorproefje van de actie die spelers mogen verwachten tijdens het Apex Legends Raiders Collection Event: https://www.youtube.com/watch?v=A_GUBourLrc

Hieronder volgt een korte samenvatting van alle activiteiten waar spelers naar kunnen uitkijken:

  • Winter Express – De geliefde Apex Legends-modus keert terug en geeft drie squads de kans om hun eigen beroving te organiseren in de World’s Edge-trein. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen Legends hun uitrusting kiezen voordat ze in de trein stappen.
  • Raiders Collection Event – Spelers kunnen toegang krijgen tot exclusieve Legendary cosmetische items voor Valkyrie, Loba, Revenant, Bloodhound, Pathfinder, Wattson en Wraith: allemaal bedoeld om de piraat in elke Legend los te laten. Elke Legendary skin heeft een complementair wapen in de collectie. Niet alleen krijgen spelers de kans om elke dag 1600 punten te verdienen met uitdagingen die dagelijks worden vernieuwd, maar ze krijgen ook stretch challenges die vier unieke badges uitkeren als ze tijdens het evenement worden voltooid. Al deze uitdagingen stapelen ook op met de Battle Pass, zodat spelers meerdere uitdagingen tegelijk kunnen voltooien.
  • Wattson Heirloom – Zodra spelers de gloednieuwe set met 24 thematische, tijdelijke cosmetische items vrijspelen, krijgen ze Wattsons elektrische Heirloom, de “Energy Reader.”

Voor meer informatie over het Apex Legends Raiders Collection Event lees je hier het officiële blogbericht: https://www.ea.com/nl-nl/games/apex-legends/news/raiders-collection-event

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.