Apex Legends maakt Global Series Summer Circuit bekend

Woensdag 27 mei 2020 – Vandaag hebben EA en Respawn Entertainment de Apex Legends Global Series (ALGS) Summer Circuit aangekondigd, een serie online competities met $500.000 aan prijzengeld, die de competitieve Apex-community weer bij elkaar brengt. De ALGS Summer Circuit biedt deelnemers meer kansen om te spelen en waarborgt tegelijkertijd de veiligheid van alle betrokkenen, omdat zowel de competities als de uitzendingen online plaatsvinden.

De afgelopen paar maanden hebben meer dan 600 teams meegedaan aan de vijf Online Tournaments van de ALGS en EA blijft deelnemers uit de hele wereld uitnodigen zodat ook zij aan de Summer Circuit kunnen deelnemen vanaf 20 juni. De ALGS Summer Circuit bereikt zijn hoogtepunt in september met de “Super Regional”-playoffs, waarbij de allerbeste spelers uit de regio’s bij elkaar worden ingedeeld in de volgende wedstrijden: Europa met het Midden-Oosten en Afrika, Noord-Amerika met Zuid-Amerika, Groter-Zuidoost-Azië met Australië en Nieuw-Zeeland, en Japan met Korea.

Voor meer informatie, lees je de officiële blog hier.

EA zendt deze competities gedurende de zomer elke zondag uit op haar kanalen, waaronder Twitch en YouTube, zodat fans hun favoriete teams kunnen zien, inclusief ad hoc gaming, Team SoloMid, Made in Thailand 2, SCARZ White, Team Fearow en nog veel meer.

De competities van de Apex Legends Global Series hebben aanzienlijk meer kijkers gekregen, en de geregistreerde Average Minute Audience (op de Apex Twitch– en YouTube-kanalen) is in slechts 14 dagen verdrievoudigd.

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter, Instagram en YouTube, of www.playapex.com te bezoeken voor de nieuwste updates.