Apex Legends: Eclipse introduceert nieuwe Legend: Catalyst

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Eclipse onthuld, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. Eclipse is vanaf 1 november beschikbaar en introduceert Catalyst, een nieuwe defensieve Legend met een opmerkelijke, bijna magische controle over ferrofluïdum.

De kristallen in de eerste trailer voor Apex Legends: Eclipse tonen het verleden van Catalyst. Als tiener zwoeren Catalyst en haar vrienden om Cleo – de maan van de planeet Boreas – te beschermen. Wat er vervolgens gebeurde, zorgde voor niks anders dan vragen waar zelfs de kristallen geen antwoord op boden.

Ontdek waarom Catalyst zo vastberaden is om voor verandering te zorgen en haar thuisplaneet te verdedigen in de Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Last Hope”: https://youtu.be/8E9p5r0icpw

Meer informatie over Apex Legends: Eclipse wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 1 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.