Apex Legends blijft evolueren in Season 4 – Assimilation, met een nieuwe Legend, een nieuw wapen en meer

Morgen begint Respawn Entertainment met een nieuw hoofdstuk van Apex Legends, met de lancering van Season 4 – Assimilation. Duisternis trekt door World’s Edge in Season 4, want Revenant, het spookskelet, betreedt de arena als de volgende officiële Legend in Apex Legends.

Hier vind je een nieuwe gameplaytrailer met Revenants vaardigheden, de veranderingen in World’s Edge door de komst van Hammond Robotics, het nieuwe wapen in actie, skins en nog veel meer: http://www.youtube.com/watch?v=p9IKCRpKk7Y

Met Apex Legends Season 4 – Assimilation introduceert Respawn verschillende nieuwe onderdelen en wijzigingen voor Apex Legends, zoals:

  • Mapupdate – World’s Edge trilt onder de komst van een reusachtige Hammond Robotics-oogstmachine, waardoor Capital City scheurt en er in de hele arena lava uit de grond komt. Je kunt hier een overzicht vinden van alle wijzigingen die naar World’s Edge komen.
  • Nieuw wapen – Krijg de beschikking over het Sentinel sluipschuttersgeweer met een speciaal oplaadsysteem, waarmee spelers de vrijheid krijgen om te schieten zoals ze zelf willen, van traag, tot snel, tot oplaadschoten.
  • Battle Pass – Spelers kunnen meer dan 100 exclusieve items in handen krijgen, waaronder legendarische skins, Apex Packs, laadschermen, Music Packs en meer.
  • Ranked Series 3 – Verbeter je skills en bouw aan je reputatie in Ranked Series 3, met een drie maanden durende serie in twee delen, met na elk deel een zachte reset. Voor spelers die de competitieladder beklimmen bevat Ranked Series 3 het Master-niveau, een nieuw niveau tussen Diamond en Apex Predator. Meer informatie over Ranked League Series 3 vind je hier.

Om het legendarische eerste jaar van Apex Legends te vieren, kunnen spelers een verjaardagscadeau claimen door zich tussen morgen en 14 februari aan te melden bij Season 4 – Assimilation. Het gratis cadeau bevat een Year 1 Origami Flyer Charm, een Year 1 Loyalty Badge en 10k XP voor het eerste gevecht van de dag.

Voor meer informatie kun je terecht op de pagina van Apex Legends Season 4 – Assimilation, hier.