Anniek Verloop versterkt Vertigo 6

Arnhem, 1 september 2020 – Marketing- & PR-bureau Vertigo 6 versterkt haar team als gevolg van een groeiend aantal projecten. Anniek Verloop treedt per direct in dienst als Marketing & PR Executive met een specialisatie in social content en performance-campagnes.

Anniek heeft haar roots in de muziekindustrie en werkte hiervoor als Online Marketeer bij Paúw. Daar beheerde Anniek met name de socialmedia- en Google-campagnes voor diverse labels als Cloud 9 Music, ROQ ‘N Rolla Music en Avalon Music en plande ze content in voor de socialmedia-accounts van labels als ROQ ‘N Rolla Music (label van onder andere Snelle en Jebroer) en Brothers United Records. Ook werkte ze als Social Media Manager bij BMG Talpa Music en als allround marketeer bij 8Ball Music.

Anniek is erg blij met haar nieuwe functie. “Ik draai al een tijdje mee in de muziekindustrie. Mijn passie voor gaming is echter nog groter dan de liefde voor muziek. Vertigo 6 heeft veel klanten in de gamesindustrie en werkt daarnaast ook voor andere merken die me erg aanspreken. Ik kan niet wachten om voor deze merken aan de slag te gaan.

We zijn heel erg blij dat we in deze onstuimige tijden kunnen doorgroeien. We zijn de afgelopen periode voor nieuwe klanten als Spitfire Energy, Azerion en het kledingmerk SCR. aan de slag gegaan. Annieks ervaring op het gebied van performance-campagnes en socialmediabeheer komt dus enorm goed van pas,” aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.