Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition nu beschikbaar voor PlayStation 4

Deze exclusieve collector’s edition ligt vanaf nu in de winkels

Amstelveen, 26 september 2019 – Mindscape, Meridiem Games en Destructive Creations kondigen aan dat Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition vanaf nu beschikbaar is voor PlayStation 4. Deze exclusieve, fysieke editie van de veelgeprezen real-time-strategy-game (RTS-game) bevat niet alleen de game zelf, maar ook een prachtig artbook en de originele soundtrack op CD. Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition is verkrijgbaar voor €39,99.

Ancestors Legacy is een op geschiedenis geïnspireerde RTS-game die zich afspeelt tijdens de Middeleeuwen en wordt door zowel gamers als recensenten enorm goed ontvangen. De game combineert resource management en base building met grootschalige squadgevechten op enorme slagvelden, dit alles met de sublieme details van de Unreal Engine 4. Daarnaast ervaar je het Middeleeuwse bloedvergieten zoals nooit tevoren met de cinematische actiecamera die de speler met één druk op de knop in het midden van het gevecht plaatst.

In de game voer je het bevel over jouw eigen leger terwijl je door Middeleeuws Europa stormt in een uitgebreide reeks campagnes. Je hebt de keuze uit vier verschillende naties: Viking, Angelsaksisch, Duits of Slavisch waarmee je vijandige kampen, dorpen en steden plundert en verovert. Daarbij moet je gebruik maken van alle beschikbare tactische opties, strategisch voordeel halen uit de omgeving en je tijdelijke nederzettingen goed beheren om je vijanden te overwinnen.

Belangrijkste kenmerken van Ancestors Legacy:

  • Vier speelbare naties in een uitgebreide campagne, geïnspireerd op historische gebeurtenissen;
  • Verschillende modi met intense multiplayergevechten;
  • Geavanceerde tactische opties die het gebruik van terrein, ervaring en moraal combineren;
  • Een cinematische gevechtscamera die je midden in de actie plaatst;
  • Uitstekende visuele getrouwheid, aangedreven door Unreal Engine 4;
  • Gestroomlijnde resource management en base building.

Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape.