Albert Heijn en EA SPORTS gaan samenwerken

EA SPORTS™ FIFA 19 verkrijgbaar bij meer dan 650 Albert Heijn-winkels en op ah.nl

Amsterdam/Zaandam, 20 augustus 2018 – Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag de EA SPORTS ™ FIFA 19 Champions Edition voor PlayStation 4 bestellen op ah.nl/fifa19. Vanaf 28 september is de standaard editie van het spel ook verkrijgbaar bij meer dan 650 Albert Heijn-winkels. De verkoop van FIFA 19 in de winkels van Albert Heijn is de eerste stap in een samenwerking tussen beide partijen.

De FIFA 19 Champions Edition voor de Playstation 4 wordt dinsdag 25 september bij klanten thuisbezorgd. Drie dagen eerder dan de officiële releasedatum van de standaard editie. Bij Albert Heijn maakt een aantal klanten kans om als eerste van Nederland het spel op 25 september om 00.01 uur thuis te ontvangen.

Dirk Scholing, Country Manager Benelux bij Electronic Arts: ‘Wij zijn bij EA altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten toegankelijk te maken. Naast het aanbieden van de producten in de winkels, heeft Albert Heijn een sterk online platform dat perfect aansluit op onze strategie voor de toekomst. Dit is een goede start van een mooie samenwerking tussen Albert Heijn en Electronic Arts.

Marit van Egmond, commercieel directeur Albert Heijn: ‘Naast de dagelijkse boodschappen willen we onze klanten verrassen met andere producten en diensten zoals schoolspullen, tickets voor dagjes uit en nu ook games. We vinden het daarom fantastisch dat we FIFA 19 als enige supermarkt kunnen aanbieden en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Over FIFA 19
EA SPORTS™ FIFA 19 wordt op 28 september officieel gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC. De game wordt aangedreven door de Frostbite™-engine en bevat voor het eerst in de historie van de franchise de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Daarnaast keert Alex Hunter terug voor een nieuw avontuur in The Journey en zijn er nieuwe iconische voetbalsterren toegevoegd aan de game, waaronder Johan Cruijff en Clarence Seedorf.

FIFA 19* is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.