Elf bureaus gaan verder onder de naam Happy Horizon – creative digital agency

Met de nieuwe positionering als creative digital agency, helpt Happy Horizon klanten met het formuleren, creëren en realiseren van hun stip op de horizon

Vertigo 6 en Vortex Agency blijven opereren onder onze huidige naam (onderdeel van Happy Horizon).

Eindhoven, 20 oktober 2022 – Als gevolg van een nieuwe positionering en snelle groei, maakt Happy Horizon vandaag bekend dat de labels Happy Idiots, Happy & Healthy, Happy Cactus, Happy Geeks, Evoworks, PauwR, Flashpoint, WWAV, WINNRS, Digimonks en Nochii verder gaan onder de naam Happy Horizon, creative digital agency. Deze stap is het gevolg van de hubstrategie die Happy Horizon in Nederland aan het uitrollen is.

Frisse start met aangescherpte positionering
Met deze ingezette koers sluiten bureaus zich aan in hubs door het hele land en biedt Happy Horizon full-service support aan voor klanten op het gebied van strategy & innovation, data & automation, online marketing, development & technology en branding, content & PR, waarbij de regionale hubs zorgen voor een persoonlijke aanpak. Deze ontwikkeling gaat gepaard met een frisse start; met een aangescherpte positionering, een nieuwe huisstijl én een nieuw logo passend bij de ambities.

Internationale ambities
Happy Horizon wil klanten met (internationale) groeiambities in de volle breedte ontzorgen als creative digital agency en ze helpen met het realiseren van hun stip op de horizon en die zo steeds weer een stukje verder zetten. Op 29 november kunnen klanten of geïnteresseerden (opnieuw) kennis maken met het vernieuwde Happy Horizon en ook alle laatste trends en ontwikkelingen ontdekken op de eerder genoemde werkgebieden op een inspirerend evenement. Aanmelden kan via deze pagina.

Slagkracht van een grote organisatie met regionale persoonlijke aanpak
De overgang van 11 bureaus naar het nieuwe Happy Horizon biedt, naast de mogelijkheid om regionaal en landelijk te groeien, ook de mogelijkheid om internationaal verder te groeien. Door de krachten te bundelen in strategische hubs door het hele land, worden alle digital en marketing disciplines aangeboden met de slagkracht van een grote organisatie, maar met een persoonlijke en regionale aanpak. “Bij Happy Horizon bieden we alle facetten van digital marketing en communicatie aan. Van strategie tot online marketing en van PR tot webdevelopment,” zegt Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon. “Hiermee kunnen we onze klanten volledig ontzorgen vanuit elke hub, ontstaat er synergie tussen al onze specialisten en zijn we een one-stop-shop voor onze klanten. We willen niet alleen in Nederland, maar in de nabije toekomst ook internationaal onze diensten aanbieden en dan heeft verder gaan onder één merk onze voorkeur.” 

Nieuw jasje, zelfde club
De bekendmaking gaat gepaard met de lancering van een nieuwe huisstijl die past bij de nieuwe positionering van Happy Horizon, creative digital agency. “Creativiteit zit in al onze poriën en gaat voor ons ook over het bedenken van slimme oplossingen en innovaties voor de klant,” vervolgt Van de Wege. “Met de overgang van de 11 bureaus en de nieuwe positionering, is dit hét moment om onze nieuwe huisstijl te lanceren, zonder dat de organisatiecultuur verandert. Wij zijn nog steeds die enthousiaste club, alleen gaan de klantenteams nu nog intensiever samenwerken onder dezelfde vlag.” De nieuwe huisstijl en meer informatie over Happy Horizon is te vinden op de nieuwe website.

Kennismakingsevent
Om dit heugelijke nieuws te vieren en om geïnteresseerden en klanten de mogelijkheid te geven om opnieuw met Happy Horizon kennis te maken, wordt er een event georganiseerd op 29 november in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Bovendien krijgen bezoekers ook de kans om de laatste trends en ontwikkelingen in de digital wereld te ontdekken. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag gratis aanmelden via deze link.