De Sims 4 Word Beroemd

WORD EEN GROTE STER IN DE SIMS 4™ WORD BEROEMD

Stap in de schijnwerpers met de meest luxueuze Expansion Pack ooit voor De Sims. Verkrijgbaar vanaf 16 november voor PC en Mac

Bekijk de release trailer van De Sims 4 Word Beroemd

REDWOOD CITY, Calif. – 9 oktober 2018 Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 4Word Beroemd* Expansion Pack op 16 november uitkomt voor PC en Mac. Met de gloednieuwe uitbreiding krijgen spelers de kans om hun wildste dromen van rijkdom en roem uit te laten komen. Ze kunnen vanuit de goot een fortuin verdienen als het hun Sims lukt om grote sterren te worden. Alle luxe en spanning van het leven als beroemdheid ligt dan aan hun voeten.

In De Sims 4 Word Beroemd kunnen Sims sterrenstatus bereiken via de gloednieuwe acteercarrière. Ze kunnen hun grote doorbraak beleven door een fantastische auditie te doen, door een rol te bemachtigen in een televisieserie of door op te treden in een reclame. Sims die extra hun best doen door er goed uit te zien en hun tekst goed te kennen, kunnen hun carrière in een stroomversnelling brengen met een hoofdrol in de volgende grote kaskraker. Sims kunnen zich ook in de schijnwerpers zetten als inspirerende influencer, door elk luxueus moment van hun levens te livestreamen en andere Sims groen van jaloezie te maken, of zelfs door wereldberoemd te worden in hun huidige carrière. Het maakt niet uit hoe Sims beroemd worden, ze kunnen exclusieve feesten bijwonen met de sterren, wegvluchten van geobsedeerde fans, de VIP-levensstijl van hun dromen beleven en nog veel meer.

Met De Sims 4 Word Beroemd kunnen spelers hun wildste dromen van roem uit laten komen, met alle voordelen die daarbij horen in De Sims 4. Van contact met beroemde sterren in de studio tot VIP-feesten in de heuvels waar de hele jetset aanwezig is, Sims kunnen het allemaal bereiken,” vertelt Grant Rodiek, Senior Producer. “Het ontwikkelingsteam heeft een heleboel leuke, humoristische en uitbundige nieuwe content toegevoegd om ervoor te zorgen dat fans en hun Sims kunnen genieten van een luxe levensstijl terwijl ze met het leven spelen, maar dit keer in de schijnwerpers.”

Fans kunnen in De Sims 4 Word Beroemd een gesimuleerde versie van de echte muzikant en social-mediaster Baby Ariel tegenkomen. Haar opkomst met populaire zangoptredens op social media kan nu door spelers wereldwijd worden nagespeeld. Zie de zangeres van de hit ‘Aww’ een lied in het Simlish zingen op een openbare plek of over Starlight Boulevard wandelen in de schitterende nieuwe wereld van Del Sol Valley. Wil je alvast een glimp opvangen van Baby Ariel in De Sims 4 Word Beroemd? Kijk dan op 11 oktober om 10:00 (ET) naar TODAY op NBC om het laatste nieuws te horen.

Ik ben blij om samen te werken met De Sims 4 Word Beroemd, waarin spelers hun dromen kunnen volgen en hun Sims wereldberoemd kunnen zien worden,” zei Baby Ariel. “De afgelopen maanden heb ik nauw samengewerkt met het ontwikkelingsteam bij het creëren van mijn Sim, en ik kan niet wachten tot mijn fans me in het spel tegenkomen tijdens hun jacht naar roem!”

De Sims 4 Word Beroemd introduceert ook de bruisende wereld van Del Sol Valley, een stad waar iedereen beroemd kan worden. Sims kunnen een starterswoning betrekken in Mirage Park of de schouders eronder zetten en zichzelf omhoog werken naar een huis in de heuvels van The Pinnacles. Tijdens het verkennen van alles wat Del Sol Valley te bieden heeft, kunnen Sims pronken met hun chique stijl en in trendy streetwear door de stad lopen of designerkleding aantrekken op de set. Thuis kunnen Sims hun ruime huis decoreren met glinsterende, over-the-top accessoires zoals vergulde meubels. Sims kunnen zelfs een uniek stuk van de set mee naar huis nemen om zo hun roem te vereeuwigen. In De Sims 4 Word Beroemd kunnen alleen de meest prestigieuze Sims hun korte reis naar de top omzetten in een levenslange erfenis met een plek op de legendarische Starlight Boulevard.

Het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack heeft nog geen classificatie van de ESRB. Voor meer informatie en om De Sims 4 Word Beroemdte pre-orderen ga je naar www.TheSims.com.