De SIMS 4 Word Beroemd

Werk je op vanuit de goot en bereik de status van beroemdheid in de glamoureuze wereld van Del Sol Valley en ontmoet zelfs een echte popster in het spel: Baby Ariel

REDWOOD CITY, Californië – 16 november 2018 – Sul Sul! De stad loopt vol beroemdheden, dus het is tijd voor een feestje! Electronic Arts Inc (NASDAQ: EA) en Maxis™ kondigden vandaag de wereldwijde lancering aan van het Expansion Pack De Sims™ 4 Word Beroemd*, verkrijgbaar voor PC en MAC. Met De Sims 4 Word Beroemd kunnen spelers de wildste dromen van hun Sims uit laten komen door supersterren van ze te maken via de gloednieuwe acteercarrière, of wereldwijd erkenning laten krijgen in hun huidige carrière als chef of muzikant. Maar daar houdt het niet op! Spelers kunnen hun Sims ook aankleden in designermode en vip-feesten bijwonen, terwijl ze van het goede leven genieten in glamoureuze landhuizen met uitbundige decoraties, zoals een gouden toilet of slaappod, in de schitterende nieuwe wereld van Del Sol Valley.

Word een grote ster via de gloednieuwe acteercarrière, waarin spelers hun Sims een grote doorbraak kunnen laten maken met een rol in een televisieserie of een reclame, of zelfs een hoofdrol in een blockbuster over piraten. Wil je op een andere manier beroemd worden? Met de nieuwe vaardigheden kunnen Sims een leven als ster nastreven door als influencer te streamen bij een nieuw videostation of internationale faam verwerven in een carrière naar keuze. Terwijl spelers hun Sims helpen om vanuit het niets een wereldster te worden, moeten ze roempunten verdienen, nieuwe voordelen en eigenaardigheden ontgrendelen en hun publieke imago creëren met het nieuwe reputatiesysteem. Hoe ze ook beroemd zijn geworden, Sims krijgen een vip-behandeling, ontmoeten andere wereldberoemde sterren of worden gefotografeerd door de paparazzi, terwijl ze bewonderd worden door hun soms geobsedeerde fans.

Spelers kunnen in De Sims 4 Word Beroemd zelfs de gesimuleerde versie van een échte social media- en popster ontmoeten: Baby Ariel! Je kunt haar een liedje in Simlish zien uitvoeren in openbare ruimtes of op de Starlight Boulevard.

De Sims 4 Get Famous geeft spelers de kans om de hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin te ervaren in het wilde, onvoorspelbare leven van roem,” aldus Grant Rodiek, Senior Producer. “Met de nieuwe acteercarrière kunnen Sims hun grote doorbraak beleven in showbusiness of in de schijnwerpers komen te staan in elke carrière van hun keuze – de mogelijkheden zijn eindeloos! Ons team heeft hard gewerkt om deze veelgevraagde uitbreiding naar de spelers te brengen, en we kunnen niet wachten om ze spannende nieuwe verhalen vertellen over het pad dat hun Sims kozen naar het sterrendom in Del Sol Valley.

Het gloednieuwe Del Sol Valley is een stad vol dromen voor Sims op weg naar roem en fortuin. Ze beginnen in een bescheiden stulpje in Mirage Park om uiteindelijk terecht te komen in een luxueus landhuis in de heuvels van The Pinnacles. Hier worden dromen werkelijkheid. Spelers kunnen de nieuwe huizen van hun Sims inrichten met nieuwe, moderne meubels, hun landhuis vullen met verguld meubilair waarvan je nooit teveel kunt hebben of een kluis plaatsen om al die rijkdom te beschermen. Daarnaast kunnen spelers roem verwerven met hun Sims door zich te vestigen als mode-iconen en trendsetter te worden met chique, nieuwe streetwear of designer outfits. De beroemdste Sims kunnen zelfs vereeuwigd worden met een legendarische diamant op Starlight Boulevard. Rijkdom en roem kunnen onvoorspelbaar zijn, maar of Sims hun geld nou in het rond strooien of hun Simoleons zelf verbrassen, ze zullen nooit meer iets anders willen als ze eenmaal het vip-leventje hebben geproefd.

Download het Expansion Pack De Sims 4 Word Beroemd nu voor PC en Mac op Origin™. Het Expansion Pack heeft de PEGI-classificatie “12”. Voor meer informatie en het laatste nieuws over De Sims 4 bezoek je de website.