Wereldberoemde popster Anitta en De Sims duiken samen de studio in

Zie hier hoe Anitta een nieuwe draai geeft aan de Sims Sessions

Woensdag 16 november – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag een vernieuwde vorm van de Sims Sessions onthuld. Tijdens deze studio-opnames voor De Sims ontrafelen popsterren van over de hele wereld het creatieve proces van zingen in Simlish. De eerste Sims Sessions-video zet de onlangs met een MTV Video Music Award bekroonde artiest Anitta in de schijnwerpers!

Al meer dan 22 jaar is muziek een belangrijk onderdeel van De Sims. Naast beeldende kunst en animatie is muziek voor veel Simmers de sleutel tot het vertellen van verhalen. De Sims Sessions creëren een levensechte band met de muzikale momenten in het spel. Tevens stellen ze spelers in staat om de creatieve vonk van een artiest tussen hun liefde voor muziek en Simlish te ervaren.

De wereldberoemde popster en trouwe Simmer Anitta trapt de nieuwe koers voor de Sims Sessions af. Dit doet ze door haar hitsingle ‘Practice’ in Simlish ten gehore te brengen. ‘Practice’, ook wel ‘Prooshtis’ genoemd in Simlish, is vanaf 17 november in het spel te horen via de in-game popzender.

Lees het blogbericht hier voor alle ins en outs omtrent de aankondiging van vandaag. Voor meer informatie over De Sims 4 volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.