WAR… WAR verandert nooit van platform. Of toch wel?

De Apocalyps komt naar Nintendo Switch met de Darksiders Warmastered Edition

Ruin is klaar om weer op aarde te galopperen wanneer WAR, verwoestende en omstreden held van Darksiders Warmastered Edition, de Apocalyps op Nintendo Switch start. Je vraagt je af wanneer? 2 april 2019 is de geplande releasedatum voor het einde van de wereld zoals wij die kennen. Een wereld zonder Darksiders op Switch™.

  • Misleid door de krachten van het kwaad, die de wereld voortijdig tot een einde willen brengen, wordt War – de eerste Ruiter van de Apocalyps – ervan beschuldigd de heilige wet gebroken te hebben door een oorlog tussen Hemel en Hel aan te sporen. In het bloedbad dat volgde versloegen de demonische krijgsmachten de goddelijke gastheren en eisten ze de Aarde op.
  • Apocalyptische kracht – Ontketen de toorn van War, terwijl je meedogenloze aanvallen en bovennatuurlijke vermogens combineert om iedereen die in de weg staat te vernietigen.
  • Extreem arsenaal – Hanteer een verwoestend arsenaal van engelachtige, demonische en Aardse wapens en baan je een weg bovenop Ruin, het vurige spookpaard van de oorlog.
  • Epische zoektocht – Ga de strijd aan op de woestenijen en de door demonen geteisterde kerkers van de vernielde Aarde op jouw zoektocht naar wraak en verlossing.
  • Personageontwikkeling – Ontdek krachtige aloude relieken, verbeter je wapens, ontgrendel nieuwe vermogens en pas jouw gameplay-stijl aan.
  • Bevecht Hemel en Hel – Vecht tegen iedereen die zich op jouw pad bevindt – van de door oorlog vermoeide engelenlegers tot de afzichtelijke hordes demonen uit de Hel.

Darksiders Warmastered Edition is al beschikbaar voor PC, PlayStation®4 en de Xbox One familie, waaronder Xbox One X, en zal op 2 april 2019 uitkomen op Nintendo Switch™.