Voertuigen maken hun opwachting in Apex Legends Season 7 – Ascension

Bekijk de gloednieuwe trailer hier

Woensdag 28 oktober – Bereid je voor om naar nieuwe hoogten te stijgen in Apex Legends Season 7 – Ascension en krijg meer informatie over de hooggelegen nieuwe Olympus-map en de Trident, het eerste voertuig van Apex, in een nieuwe release-trailer die vandaag door Respawn is uitgebracht en hier is te bekijken.

Een aantal geliefde Legends uit de Outlands vechten het uit op een transportschip in World’s Edge dat ze daar heeft gebracht en richting Olympus koerst. Wees getuige van de harde landing die ze maken in een nieuwe gevaarlijke stad in de wolken met weelderig landschap en een industrieel complex daaronder. Daar ontmoeten ze de nieuwste Legend van Ascension, Horizon, die ze helpt om aan de andere deelnemers te ontsnappen in het gloednieuwe Trident-voertuig.

Ga aan de slag met de competitie in Olympus en nog veel meer in Apex Legends Season 7 – Ascension die vanaf donderdag 5 november beschikbaar is.

Voor meer nieuws over Apex Legends bekijk je de officiële Twitter-, Instagram– en YouTube-pagina’s of bezoek je www.playapex.com voor de nieuwste updates.