Vier een feestje met de nieuwe L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake-poppen en ontwerp zelf een bijpassende taartjurk

Doe mee aan de L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd en ontwerp een overheerlijke taart voor een geliefde. Drie gelukkige winnaars zien hun creatie tot leven komen door een professionele bakker en krijgen de taart persoonlijk overhandigd

Dinsdag 2 april 2024 – L.O.L. Surprise! viert een feestje met de release van de splinternieuwe Mix & Make Birthday Cake-productlijn: 9 suikerzoete nieuwe Tots om te verzamelen, inclusief alle ingrediënten om zelf een feestelijke taartjurk te ontwerpen. Iedere verrassingsbal uit deze serie bevat verschillende mengsels, decoratieve glitters en een bakvorm om de taartjurk van je dromen te ontwerpen. Als kers op de taart kunnen kinderen meedoen aan de L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd, waarbij zij worden uitgedaagd om de creatie van hun dromen te ontwerpen. Drie gelukkige prijswinnaars zien hun eigen ontwerp werkelijkheid worden, want deze wordt gebakken door een professionele bakker en vervolgens persoonlijk overhandigd. 

Die zit als gegoten! 
Bij iedere pop wordt een bakvorm meegeleverd waar kinderen zelf de ingrediënten (ook inbegrepen) in kunnen gieten. Als zij vervolgens water toevoegen en de mix hard laten worden, dan ontstaat er een sprankelende taartjurk vol kleur. Wanneer dit proces is voltooid, kunnen zij de taartjurk aantrekken bij de pop en zelf stylen naar wens. 

De L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd 
Naast de release van de nieuwe Mix & Make Birthday Cake-poppen wordt er in Nederland een L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd georganiseerd. Kinderen worden uitgedaagd om hun creativiteit de vrije loop te laten en zelf een taart te ontwerpen voor hun vader, moeder, opa, oma of beste vriend(in). Download hier het template of pik ‘m binnenkort op bij Intertoys en ga helemaal los met kleuren, vormen en zelfs met de smaken. Deelnemers worden gestimuleerd om na te denken over een ontwerp waar zij een geliefde blij mee maken. De wedstrijd loopt tot 26 april en op 29 april worden er drie winnaars gekozen die de door hen ontworpen taart in het echt krijgen overhandigd.

Adviesprijs en beschikbaarheid  
De nieuwe L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake-poppen zijn onder andere verkrijgbaar bij Intertoys, Dreamland, Toychamp en bol.com. Iedere verrassingsbal, inclusief pop, bakvorm en accessoires, heeft een adviesprijs van €12.99. Er zijn negen verschillende personages om te verzamelen, waaronder Neon Q.T., Bon Bon, Ice Sk8r en Super B.B.