Vertigo 6 breidt uit in Nederland en België

Bureau versterkt zich met Jaimy Jaartsveld en krijgt er drie collega’s bij in België

Arnhem, 5 april 2019
 – Als gevolg van het sterk groeiende aantal opdrachten, heeft Vertigo 6 een nieuwe medewerker aangetrokken: Jaimy Jaartsveld. Daarnaast wordt Vertigo 6 nog daadkrachtiger in België door een strategische samenwerking met het Belgische Punchline. Op deze manier krijgt Vertigo 6 er drie collega’s bij die actief zijn in België.

België
Het werkgebied van Vertigo 6 is reeds de volledige Benelux en Scandinavië. In België zullen Chris Demeyere, Marie van Humbeeck en Freek Stevens deel gaan uitmaken van het team. Chris, Marie en Freek zijn zeer ervaren marketeers en werkten voor merken als Pirelli, Landrover, Telenet Business, Sprout to be Brussels en Selexion Euronics. “Wij zijn al vanaf het prille begin actief in de Belgische markt en we zien een groeiende vraag van onze opdrachtgevers. Voor hen is en blijven Vlaanderen en Wallonië belangrijke afzetmarkten, waardoor wij hebben besloten daar fysiek voet aan de grond te zetten. Dit geeft ons de mogelijkheid om de Belgische markt nog beter te bedienen,” aldus Raoul van Wijk, mede-eigenaar van Vertigo 6.

Influencer- en online marketing
Jaimy Jaartsveld treedt in dienst bij het PR- en marketingbureau uit Arnhem. Hij zal aan de slag gaan als Marketing & PR Executive. Jaimy heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Hier rondde hij twee masters af; Marketing én Strategisch management. Tijdens zijn studie werkte Jaimy als online marketeer bij Modation en MarketingKarwei. Zijn achtergrond is online marketing in de breedste zin van het woord. Hij zal daarom ook toetreden tot het team dat zich bezighoudt met online marketingstrategie, online campagne-inkoop, influencermarketing en social mediamanagment binnen Vertigo 6.

“Jaimy is gedreven, ontzettend enthousiast en brengt veel extra online campagne-ervaring mee. Hij heeft onder andere programmatic en social campagnes gedaan voor verschillende opdrachtgevers. We zijn daarom erg blij dat hij nu deel uitmaakt van ons team.” zegt Raoul van Wijk.

Jaartsveld is erg blij met zijn nieuwe functie. “Vertigo 6 is een PR- en Marketingbureau met prachtige klanten en met een focus op vernieuwende, maar vooral effectieve marketingcampagnes. Ik kan daarom niet wachten om aan de slag te gaan.“

Vertigo 6 is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Koch Media, New Balance, Ziggo, Run2Day en Logitech. Meer informatie op: www.vertigo6.nl en www.vertigo6.be