Versla Frequencerz met de Ziggo eBattle F1 op WiSH Outdoor

De Ziggo eBattle F1 festivaltruck komt naar Beek en Donk

Beek en Donk, 29 juni 2018 – Met de prachtige podiumplek van Max Verstappen in Frankrijk, viert de Formule 1-gekte weer hoogtijdagen! Terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in Oostenrijk, brengt Ziggo de Formule 1 naar Beek en Donk. De eerstvolgende stop van de Ziggo eBattle F1 truck is op 29 juni, 30 juni en 1 juli bij WiSH Outdoor en daar gaat het populaire hardstyle-duo Frequencerz een zo snel mogelijke rondetijd proberen te klokken. Deelnemers en fans kunnen gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen om een snellere rondetijd neer te zetten dan de DJ’s zelf. Iedereen die meedoet maakt kans op een speciale prijs, namelijk een Ziggo eBattle F1 bokaal.

Plaatsnemen, racen, winnen!
In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 van Oostenrijk.

#TeamDoornbos of #TeamCoronel
Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

WiSH Outdoor
WiSH Outdoor verwelkomt in het eerste weekend van juli meer dan 60.000 mensen in het Brabantse Beek en Donk. Kensington is een van de headliners tijdens de 12e editie van het festival, dat plaatsvindt op 29 juni, 30 juni en 1 juli. Het Brabantse weekendfestival biedt gedurende drie dagen een gevarieerde programmering aan dance- en pop-artiesten. Naast Frequencerz en Kensington, heeft de organisatie ook de komst van o.a. Lil Kleine (live) en Wildstylez aangekondigd.

De volledige touragenda van de Ziggo eBattle F1 trailer is terug te vinden op Ziggo.nl/ebattle.