Verras je moeder op Moederdag met ‘I love mom’-tattoo

Activatiebureau Quince maakt gratis prank-video app met Henk Schiffmacher voor Moederdag

Amsterdam, 11 mei 2018 – Verras je moeder op Moederdag met een “I love mom”-tattoo. Tegen zoveel toewijding kan geen ontbijt op bed of een bloemetje op! Met de ‘Moederdag Tattoo Prank’-app kun je jouw moeder een video sturen, waarin het lijkt alsof je een tattoo met haar naam hebt laten zetten door Henk Schiffmacher. Moederdag Tattoo Prank is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Een tattoo als ode aan je moeder
De app werkt heel simpel: je vult de naam van je moeder in, kiest je huidskleur en filmt jezelf 6 seconden met je mobiel. De app maakt vervolgens een video van ‘jou’ terwijl je een Moederdag-tattoo laat zetten door Schiffmacher himself, in zijn tattoo-shop. Succes gegarandeerd!

Uit de hand gelopen grap
De app is ontworpen en ontwikkeld door Amsterdams activatiebureau Quince, in samenwerking met Henk Schiffmacher. “Deze moederdag-app begon eigenlijk een week geleden als een grap. Het was natuurlijk super kort dag om nog te realiseren, maar dankzij de ‘can do’-mentaliteit van het enthousiaste team, hebben we het in de avonduren toch gemaakt”, zegt Sindy de Vries, Creative Director bij Quince.“Ons specialisme is om de nieuwste technologieën te combineren met leuke en verrassende activaties. Deze app is daar een mooi voorbeeld van. We hopen dat er zondag heel veel moeders verrast gaan worden!”

Moederdag Tattoo Prank is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Vertigo 6 is het pr-bureau van Quince.